gratis forsendelse fra 265 kr bestilt før 22:00, sendes i dag! kundeanmeldelse 4.1/5

Wella Oil Reflections

Med macedemiaolie og avocadoolie gør produktet tørt hår sundt, stærkt og dejligt blødt igen: Wella Oil Reflections. Med produkterne fra Wella Oil Reflections sikrer du dig, at kruset hår hører fortiden til. Med en shampoo, balsam og en hårolie er produktlinjen meget bred. Oplev Wella Oil Reflections produkterne på Salontotal.dk og strål med dine smukke skinnende lokker.

 


Wella Professionals Oil Reflections

Takket være den lækre sammensætning af macedamiaolie og avocadoolie gør den tørt hår sundt, stærkt og dejligt blødt igen. Desuden gør den kruset hår til en saga blot. Efter brug vil du stråle med smukke skinnende lokker!

De Wella Professionals Oil Reflections hårplejeprodukter

  • Wella Professionals Oil Reflections Luminous Smoothening Oil er en alsidig perfektionerende hårolie. Den giver smidighed og en smuk glansfuld effekt.
  • Ligesom shampooen indeholder Wella Professionals Oil Reflections Luminous Instant Conditioner hvid te-ekstrakt og camaliaolie, men også macadamiaolie. Disse ingredienser sikrer, at håret er blødt og glat, men også udjævnet. Balsammen er en velsignelse for tørt hår, så det igen føles blødt.
  • Wella Professionals Oil Reflections Light er en let og en stilfuld hårolie med let perlemorering til fint til normalt hår.
  • Wella Professionals Oil Reflections Luminous Reveal Shampoo er en let fugtgivende shampoo og beskytter keratinen i håret. Den giver håret mere spændstighed, et sundt udseende og en strålende glans!
  • Wella Professionals Oil Reflections Luminous Reveal Rebooster Mask giver intensiv hårpleje og en smuk glans. Masken indeholder hvid te-ekstrakt, camalia og macadamiaolie, ligesom alle de andre produkter i Luminous-serien.

Wella Oil Reflections produkterne

Wella Oil Reflections-serien består af flere produkter. Disse omfatter en shampoo, balsam og en hårolie. Disse produkter giver de bedste resultater, når de bruges sammen. Serien indeholder også en hårmaske til ekstra pleje.

Brug af shampooen

shampoo van Wella Oil Reflections er nem at bruge. Gør dit hår vådt, og påfør en lille mængde shampoo i håret. Massér den ind og lad den sidde i et stykke tid. Skyl derefter grundigt ud med vand. Denne proces kan gentages for at sikre, at håret bliver ordentligt renset.

Brug af balsam

conditioner van Wella Oil Reflections giver blødere hår. Dette produkt er også let at bruge. Påfør en mængde i vådt hår, primært i spidserne. Lad det trække ind i et stykke tid, og skyl derefter ud. Nu kan du nyde din bløde hårbund.

Brug af hårolien

Du kan skabe en glansfuld effekt med Wella Professionals Oil Reflections Luminous Smoothening Oil. Kom 1-2 pump af produktet i dine hænder og påfør det jævnt i længderne og især i spidserne af dit hår. Produktet tørrer naturligt og bekæmper krus i dit hår.

Om Wella

Wella er et verdenskendt hårpleje- og stylingmærke. Virksomheden producerer produkter af høj kvalitet: fra hårfarver til shampoo og balsam. Wella samarbejder med professionelle frisører for at udvikle produkter, der opfylder kundernes behov. Mærket har opbygget et stærkt ry for sin fremragende kvalitet og holdbarhed.

at ansøge

ny hos salontotal.dk

glemt din adgangskode?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Du modtager den en gang om ugen og er opdateret om de nyeste produkter, rabatkoder og tip & tricks. Og det allerbedste? 15 kr rabat, når du tilmelder dig!

Glemt din adgangskode?

Indtast din e-mail-adresse nedenfor. Vi sender dig derefter en ny adgangskode.