gratis forsendelse fra 265 kr bestilt før 22:00, sendes i dag! kundeanmeldelse 4.1/5

Dear Barber

Leder du efter fede og professionelle hårprodukter? Så bør du virkelig tjekke Dear Barber ud. Dette britiske mærke er lavet til og med barberere, der ved, hvad mænds hårplejebehov er. Dear Barber har både hårpleje- og stylingprodukter i sit sortiment. Dear Barbers produkter er også Cruelty Free og mærket vokser med denne filosofi og gode produkter hver dag!

Sortering

Pr. Side
Hårtype
Udvalgte
Ingredienser
Gave-type
Kategori
  • se alt
  • se mindre
Pris

Dear Barber Styling

Til mænd findes der naturligvis mange forskellige typer stylingprodukter, og det samme gælder for Dear Barber Styling. De har de produkter, som du ville finde hos enhver barber shop. Lige fra pomade til en mattificer, der er en favorit hos mange. Der er det rigtige stylingprodukt til ethvert look og enhver stil!

Dear Barber Mattifier

For at få et fyldigt hår med en mat finish skal du bruge Dear Barber Mattifier. Denne Mattifier-pasta giver håret mere tekstur, så du nemt kan skabe volumen med den. Derudover giver pastaen håret en mat - ikke våd - finish, så håret forbliver naturligt. Ingredienserne i denne mattifierpasta er ikke kun rettet mod at style håret, men fugter og beskytter det også. Således vil dit hår også blive og se sundere ud i det lange løb!

Dear Barber Pomade

Hos enhver frisør vil du se dette produkt ligge rundt omkring; Dear Barber Pomade. Denne pomade giver en smuk glans til dit hår, hvilket er typisk for et barber-look. Dette stylingprodukt giver dit hår det medium hold, som det har brug for, men også fleksibilitet, så du kan style det hele dagen lang. Derudover indeholder denne pomade også ingredienser, der beskytter håret og hovedbunden.

Dear Barber Hårpleje

Udover stylingprodukterne er der også Dear Barber Hair Care. Med shampoo, balsam og skægpleje har mærket en fin base for en god grooming- og stylingrutine. Derudover er produkterne samlet i forskellige sæt med flot gaveemballage. På den måde kan du give din yndlingsmand en komplet rutine i gave!

at ansøge

ny hos salontotal.dk

glemt din adgangskode?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Du modtager den en gang om ugen og er opdateret om de nyeste produkter, rabatkoder og tip & tricks. Og det allerbedste? 15 kr rabat, når du tilmelder dig!

Glemt din adgangskode?

Indtast din e-mail-adresse nedenfor. Vi sender dig derefter en ny adgangskode.