gratis forsendelse fra 265 kr bestilt før 22:00, sendes i dag! kundeanmeldelse 4.1/5

Wella Shampoo

Wella shampoo er et af mange produkter i Wella's sortiment. Shampooerne er skabt til alle slags hårtyper og formål. Du kan f.eks. vælge mellem en Wella volumengivende shampoo, en antiskælshampoo eller en dybdeplejende shampoo. Produkterne er milde for hovedbunden og plejende for håret. Gå på opdagelse i Wella shampooer og nyd din friske hårpragt.

Sortering

Pr. Side
Wella Professionals
  • se alt
  • se mindre
Hårtype
  • se alt
  • se mindre
Udvalgte
  • se alt
  • se mindre
Problemer med hovedbunden
Ingredienser
Gave-type
Pris
  • se alt
  • se mindre

Typer af Wella Shampoo

Wella Professionals har lanceret mange forskellige typer shampoo i forskellige linjer. Der er en matchende shampoo i hver plejeserie. Takket være Wella 's mange års erfaring er produkterne af god kvalitet og passer godt på dit hår. Fra en shampoo til ekstra volumen til en shampoo til at bevare farven længere: Wella har det.

Wella hårplejeserier

Wella Professionals har udgivet mange forskellige typer shampoo i forskellige serier. Læs mere om nogle af Wella's hårplejeserier og de tilhørende shampooer nedenfor.

Wella invigo Balance

Shampooerne fra den Wella invigo Balance linje består af plejende ingredienser og opfylder hovedbundens behov. Efter brug vil håret og hovedbunden føles rene, hydrerede og lettet. En stor fordel ved denne Wella shampoo er, at den er velegnet til alle hårtyper.

Wella Professionals Fusion

Produkterne i Wella Fusion-serien er specielt udviklet til at reparere håret og beskytte det mod skader. Wella-shampooen trænger dybt ind i håret, genopretter hårfibrene og forhindrer hårene i at knække af. Udover shampooen indeholder serien også en balsam, en hårmaske og en leave-in. Den Wella Professionals Fusion Intense Repair Shampoo er perfekt til folk, der ønsker at reparere deres hår.

Wella Professionals Invigo Colour Brilliance

Pas godt på dit farvede hår med hårplejeprodukterne fra Wella Invigo Brilliance-serien fra Wella. Produkterne i denne linje består af en formel, der hjælper med at beskytte farven og holder den smuk i længere tid. Shampooen giver håret en smuk glans og er velegnet til normalt, fint og farvet hår.

Wella Professionals Elements

Wella Elements shampoo er et af produkterne fra Wella's mest skånsomme hårplejeserie. Produkterne i denne linje efterlader håret og hovedbunden sundt igen. Shampooen gør håret glat og glansfuldt uden at påvirke hårets fugtindhold. Et stort plus ved denne Wella shampoo; produkterne fra Elements hårplejeserien indeholder hverken silikoner, sulfater eller animalske ingredienser.

Wella Invigo Enrich

Tilbyd dit hår fugt og næring med produkter fra Wella Invigo Enrich-serien. Nutri-Enrich Deep Nourishing Shampoo har en rig formel og giver håret optimal næring. Shampooen består af E-vitamin og er specielt udviklet til tørt eller stresset hår

Wella Professionals Nutricurls

Denne serie er specielt udviklet til krøllet hår. Shampooen fjerner skånsomt urenheder og giver definition, næring og anti-frizz. Lad dine krøller stråle med den 14509! For at opnå det bedste resultat skal du bruge en Wella shampoo i kombination med en Wella balsam.

Brug af Wella shampoo

Det er nemt at bruge Wella-shampooen. Sørg for, at dit hår er vådt, og påfør Wella-shampooen i en lille mængde på dine hænder. Massér forsigtigt shampooen ind i dit hår og din hovedbund, og sørg for, at den skummer godt. Skyl derefter shampooen med varmt vand. Hvis det er nødvendigt, kan du gentage dette igen. For at opnå det bedste resultat anbefales det at bruge shampooen sammen med Wella's andre produkter.

at ansøge

ny hos salontotal.dk

glemt din adgangskode?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Du modtager den en gang om ugen og er opdateret om de nyeste produkter, rabatkoder og tip & tricks. Og det allerbedste? 15 kr rabat, når du tilmelder dig!

Glemt din adgangskode?

Indtast din e-mail-adresse nedenfor. Vi sender dig derefter en ny adgangskode.