gratis forsendelse fra 265 kr bestilt før 22:00, sendes i dag! kundeanmeldelse 4.1/5

Andis

Find de allerbedste Andis-produkter nemt ét sted på Salontotal.dk. Det er meget vigtigt at barbere dig selv med det rigtige udstyr, for det er sådan, du undgår irriterende irritationer. Derfor sælger vi på Salontotal.dk et af de bedste mærker, når det kommer til barbering: Andis. Dette mærke har produceret produkter af højeste kvalitet til alle barber shops og frisører i næsten 100 år. Andis ønsker at bidrage til disse virksomheders succes ved selv at levere produkter af høj kvalitet. En af deres kerneværdier er derfor "perfektion", så de nøjes aldrig med nok. Se Salontotal.dk 's sortiment og find ud af, hvilket af disse produkter der vil gøre din barbering meget nemmere og mere behagelig. Læs mere >>

Sortering

Pr. Side
Kategori
Pris
  • se alt
  • se mindre

Typer af Andis-produkter

Salontotal.dk sælger vi flere varianter af Andis barbermaskiner. Vi har f.eks. flere barbermaskiner, en trimmer og en klipper. Trimmerne er virkelig en fordel, da de kan give konturer, let tørbarberer sig, og du kan lave flotte fades. Andis' barbermaskiner med deres kraftige og støjsvage roterende motor er ideelle til at glatte skægstubbe. Med et batteri med lang levetid og blade af højeste kvalitet kan du barbere dig irritationsfrit på ingen tid. Vi har naturligvis også alt i vores sortiment til udskiftning af dele som f.eks. knive eller opladere.

Køb Andis-produkter fra Salontotal.dk

Køb en Andis-kvalitetsbarbermaskine nu, og barber dit skæg eller endda en ny frisure uden bekymringer og irritation. Du kan nu nemt bestille dine yndlingsprodukter fra Salontotal.dk. Hvis din ordre har en værdi på 35 € eller mere, er forsendelsen helt gratis. Hvis du bestiller søndag til fredag inden kl. 22.00, vil vi gøre vores bedste for at levere den til dit hjem allerede næste dag. Har du spørgsmål om et produkt eller andre ting? Kontakt venligst vores kundeservice. Du kan kontakte dem mandag til fredag fra 9:00 til 21:00 og lørdag fra 10:00 til 16:00. Vi vil med glæde hjælpe dig!

at ansøge

ny hos salontotal.dk

glemt din adgangskode?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Du modtager den en gang om ugen og er opdateret om de nyeste produkter, rabatkoder og tip & tricks. Og det allerbedste? 15 kr rabat, når du tilmelder dig!

Glemt din adgangskode?

Indtast din e-mail-adresse nedenfor. Vi sender dig derefter en ny adgangskode.