gratis forsendelse fra 265 kr bestilt før 22:00, sendes i dag! kundeanmeldelse 4.1/5

Neglelakfjerner

Er du klar til en ny farve på dine negle? Med neglelakfjerner kan du nemt fjerne din gamle neglelak, gellak eller akrylnegle. Dine negle bliver pæne og rene igen og er klar til at påføre en ny farve eller en forlængelse. Er du på udkig efter den bedste neglelakfjerner? Vi vil gerne hjælpe dig.

Sortering

Pr. Side
Udvalgte
Kategori
Pris
Brand

Neglelakfjerner med og uden acetone

En neglelakfjerner med acetone kan nemt fjerne neglelak, gel-lak og akrylnegle fra naturlige negle. Acetone er det mest effektive opløsningsmiddel til at fjerne produkter fra dine negle. Det kan dog udtørre neglen. Det er derfor vigtigt at vaske hænder efter brug af en remover og pleje neglene med en negleolie. En remover uden acetone fjerner også produkterne på neglene godt, men bare lidt langsommere. Denne remover er lidt blidere mod naturlige negle og tager ikke glansen af neglen. Hvad der er den bedste neglelakfjerner, er meget personligt. Kan du lide at bruge en remover med acetone, eller foretrækker du varianten uden acetone? Vi sælger begge produkter.

Bemærk: Det anbefales ikke at bruge neglelakfjerner med acetone under graviditeten. Vælg midlertidigt en remover uden acetone, som er sikker at bruge.

God neglelakfjerner

Leder du efter en god neglelakfjerner? NailPerfect Aceton er velegnet til at fjerne alle produkter på dine negle, f.eks. neglelak, gellak og akrylnegle. Dine negle vil være rene og pæne igen efter brug og klar til en ny farve eller forlængelse. Vask altid hænderne grundigt efter at have brugt en fjerner. Det skyldes, at produkterne kan udtørre huden omkring neglene. Det er også godt at pleje dine negle og neglebånd med en neglebåndsolie.

Sådan bruger du

  • Til almindelig neglelak: Påfør neglelakfjerner på en vatrondel og lad det sidde på neglen i et stykke tid. Lakken løsner sig fra neglen, og du kan nemt børste resterne væk med en vatrondel.
  • Når du fjerner gelpolish: Før du fjerner lakken, skal du altid file det blanke lag væk. Tag en vatrondel med remover, læg den på neglen og pak den derefter ind. Lad det trække i ca. 10 minutter. Fjern de løse rester af gelpolish med en neglebåndsskubber. Gør det dog med omhu! Er lakken stadig for fast på neglen? Lad det derefter trække i blød i et stykke tid endnu.
  • Når du fjerner akrylnegle: Før du fjerner akrylneglene, skal du file det blanke lag af akryl- eller gellackfarven væk. Påfør en vatrondel med remover på neglen og pak den ind i en folie. Lad det trække i ca. 10 til 15 minutter. Prøv derefter at fjerne den overskydende akryl fra neglen med en neglebåndsskubber. Giver den stadig ikke ordentligt slip? Påfør derefter removeren igen, og lad den trække et stykke tid mere.

Bemærk: Neglelakfjerner kan indeholde en grim lugt. Brug den altid i et rum, hvor du kan åbne et vindue for at sikre god ventilation.

at ansøge

ny hos salontotal.dk

glemt din adgangskode?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Du modtager den en gang om ugen og er opdateret om de nyeste produkter, rabatkoder og tip & tricks. Og det allerbedste? 15 kr rabat, når du tilmelder dig!

Glemt din adgangskode?

Indtast din e-mail-adresse nedenfor. Vi sender dig derefter en ny adgangskode.