gratis forsendelse fra 265 kr bestilt før 22:00, sendes i dag! kundeanmeldelse 4.1/5

Stil børste

En stilbørste er en børste med opvarmede børstehår. Du børster dit hår, og det er straks stylet. Synes du, at det er for meget arbejde at glatte dit hår med et glattejern? Så er en glattebørste løsningen for dig! Det har aldrig været nemmere at glatte dit hår. Er du interesseret i en glattebørste? Så er Salontotal.dk det rette sted for dig. Vi hjælper dig gerne med at finde det rigtige værktøj til at style dit hår.

Sortering

Pr. Side
Udvalgte
Problemer med håret
Kategori
Pris
Brand

Sådan fungerer en stilbørste

En stylingbørste kan betragtes som et glattejern og en børste i ét. Den måde, som en stilbørste fungerer på, er bare nemmere. Du børster gennem dit hår, og det bliver straks glat. Lad først apparatet varme op til den ønskede temperatur. Du kan selv indstille den, hvor dejligt er det ikke! Er apparatet opvarmet til den ønskede temperatur? Så kan du begynde at bruge den med det samme. Sørg for, at dit hår er udglattet inden da ved at bruge en almindelig hårbørste. Før du begynder at glatte dit hår, er det vigtigt at bruge varmebeskyttelse. Det beskytter dit hår mod varmen fra værktøjerne og deres mulige skader. Del derefter dit hår op i flere sektioner, så børsten bedre kan komme igennem håret. Du vil snart se din egen hårstruktur ændre sig til glat hår. Du kan også meget nemt glatte håret ved rødderne med en glattebørste. På denne måde bliver dit hår nemt og hurtigt glattet og udglattet.

Apparatets børster opvarmes, så hvert enkelt hårstrå bliver glat og glat. Det er dog vigtigt at vælge den rigtige temperatur på forhånd. Undgå at beskadige eller endda brænde dit hår. Har du fint, tyndt og/eller skadet hår? Så er det bedst at vælge en temperatur på 120 grader til højst 150 grader. Har du nogenlunde normalt hår? Så er en temperatur mellem 150 og 190 grader passende. Temperaturer på over 200 grader anbefales kun til krøllet eller uregerligt hår, men prøv altid et par grader mindre først. Læs manualen omhyggeligt, før du bruger den. Det skyldes, at hver enhed kan have en lidt forskellig funktion. Er du allerede begejstret for en stilbørste?

Bedste stil børste

Leder du efter den bedste stilbørste? På Salontotal.dk har vi flere forskellige stilbørster i vores sortiment. En af vores bestsellere er ghd Glide Hot Brush. Dette er en børste med en opvarmningstid på kun 90 sekunder. Den har keramisk opvarmningsteknologi, automatisk dvaletilstand og en kabellængde på 2,7 meter. Du kan også bruge denne børste til styling af extensions og parykker.

Det er også vigtigt at rengøre din stilbørste regelmæssigt. Det gør du, når enheden er kølet ned. Fjern alle de løse hår, der sidder fast i børsten, med hænderne eller en kam. Du kan også rengøre den med en fugtig klud mellem børsterne. Med den rette vedligeholdelse kan du have glæde af dit yndlingsværktøj i lang tid.

at ansøge

ny hos salontotal.dk

glemt din adgangskode?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Du modtager den en gang om ugen og er opdateret om de nyeste produkter, rabatkoder og tip & tricks. Og det allerbedste? 15 kr rabat, når du tilmelder dig!

Glemt din adgangskode?

Indtast din e-mail-adresse nedenfor. Vi sender dig derefter en ny adgangskode.