gratis forsendelse fra 265 kr bestilt før 22:00, sendes i dag! kundeanmeldelse 4.1/5
Brush on Block

Pensel på blok

Hvis du leder efter en effektiv og nem måde at beskytte dig selv mod solen på, er Brush on Block et absolut must-have. Dette innovative solbeskyttelsespulver giver naturlig beskyttelse mod skadelige UV-stråler og er desuden meget praktisk at bruge. Hos Salontopper kan du nemt og hurtigt bestille Brush on Block og nyde godt af optimal solbeskyttelse, uanset hvor du befinder dig.

Sortering

Pr. Side
Udvalgte
Kategori
Pris

Egenskaber Brush on Block

  • Beskyttelse mod solen
  • Ingen kemiske ingredienser
  • Fri for parabener
  • Cruelty-fri, vegansk og glutenfri
  • Efterlader ikke pletter på tøjet

Egenskaber Brush on Block

  • Beskyttelse mod solen
  • Ingen kemiske ingredienser
  • Fri for parabener
  • Cruelty-fri, vegansk og glutenfri
  • Efterlader ikke pletter på tøjet

Pensel på Block solcreme

Brush on Block er en naturlig og bærbar solcreme med SPF30 mineralpulver uden kemiske ingredienser. Den praktiske børste gør det nemt at påføre den på farten, den absorberes hurtigt og er sikker for børn og personer med følsom hud. Du kan bruge Brush on Block under eller over din makeup uden at efterlade en fedtet konsistens eller beskidte hænder. Brush on Block er sved- og vandafvisende i op til 80 minutter og vil ikke give pletter på dit tøj. Brush on Block er desuden fri for parabener, PABA og phthalater. Endelig er produkterne er cruelty-free, veganske og glutenfri! Påføring af solcreme er aldrig mere kedelig takket være Brush on Block.

Brush on Block: Touch of Tan

Hvis du er på udkig efter et solbeskyttelsespulver, der ikke kun beskytter mod solen, men også giver din hud en diskret nuance, er Brush on Block: Touch of Tan et glimrende valg. Dette solcremepulver er beriget med naturlige mineraler og giver SPF 30-beskyttelse mod skadelige UV-stråler. Desuden giver pulveret en smuk, naturlig farve til huden, så du straks ser strålende og sund ud. Brush on Block: Touch of Tan er let at påføre med den medfølgende børste og er velegnet til alle hudtyper.

Daglig SPF med Brush on Block

Daglig SPF er utrolig vigtig for at bevare en sund hud og forebygge hudens aldring. Dette skyldes, at soleksponering er hovedårsagen til hudskader og hudaldring, såsom rynker, fine linjer, pigmentpletter og en kedelig teint. Selv på overskyede dage trænger UV-stråler ind gennem skyerne og kan skade huden. Ved dagligt at bruge et produkt med SPF, f.eks. en solcreme eller solcremepulver, beskytter du din hud mod disse skadelige UV-stråler og bremser hudens aldringsproces.

at ansøge

ny hos salontotal.dk

glemt din adgangskode?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Du modtager den en gang om ugen og er opdateret om de nyeste produkter, rabatkoder og tip & tricks. Og det allerbedste? 15 kr rabat, når du tilmelder dig!

Glemt din adgangskode?

Indtast din e-mail-adresse nedenfor. Vi sender dig derefter en ny adgangskode.