gratis forsendelse fra 265 kr bestilt før 22:00, sendes i dag! kundeanmeldelse 4.1/5

Lancôme

Lancôme

Luksuskosmetikmærket Lancôme har været på forkant med skønhed i mere end 80 år. Mærket blev grundlagt i Frankrig i 1935 af Guillaume d'Ornano og forretningspartneren Armand Petitjean. Navnet Lancôme stammer fra skoven Lancosme, der ligger i Indre-dalen i Frankrig. Roserne i området var en inspiration til den ikoniske rose, som stadig afspejles i logoet i dag. Læs mere >>

Sortering

Pr. Side
Kategori
Pris

Mærket

Lancôme har en bred vifte af forskellige hudplejeprodukter. Produkterne består af en blanding af skønhed og glamour med et fransk touch. Alle produkterne har en fin konsistens og virker målrettet. Er du på udkig efter en fin ansigtsrens, toner, serum, dagcreme, natcreme, øjencreme, maske eller scrub? Så er du kommet til det rette sted med dette mærke. Find de produkter, der passer bedst til din hud, og fuldend din hudplejerutine! Køb dine yndlingsprodukter på Salontotal.dk.

Lancôme serum

Lancôme har et bredt udvalg af forskellige typer serum. Et serum er mere koncentreret end en creme og absorberes dybere ind i huden. Det er et flydende produkt, som du tilføjer som et ekstra i din hudplejerutine. Du tilpasser typen af serum til din hudtype eller dit hudproblem, som f.eks. anti-ageing, mathed, rynker, mørke pletter eller dehydreret hud.

Lancôme dagcreme

En dagcreme er et uundværligt produkt i din daglige hudplejerutine. Den får huden til at se og føle sig plejet, sund og frisk ud. En dagcreme sikrer, at huden er hydreret og næret. Vælg den Lancôme dagcreme, der passer bedst til din hud og dine behov, så du kan nyde en hud, der føles dejlig!

at ansøge

ny hos salontotal.dk

glemt din adgangskode?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Du modtager den en gang om ugen og er opdateret om de nyeste produkter, rabatkoder og tip & tricks. Og det allerbedste? 15 kr rabat, når du tilmelder dig!

Glemt din adgangskode?

Indtast din e-mail-adresse nedenfor. Vi sender dig derefter en ny adgangskode.