gratis forsendelse fra 265 kr bestilt før 22:00, sendes i dag! kundeanmeldelse 4.1/5

Proraso

Proraso er et ikonisk italiensk mærke, som har forsynet mænd fra hele verden med barberingsprodukter af høj kvalitet siden 1948. Det er kendt for sin tidløse kvalitet og umiskendelige italienske charme. Mærket tilbyder forskellige produkter fulde af naturlige ingredienser og formler, der er specielt designet til at pleje og beskytte huden under og efter barbering .

 

Sortering

Pr. Side
Proraso
  • se alt
  • se mindre
Hårtype
Udvalgte
Ingredienser
Gave-type
Kategori
  • se alt
  • se mindre
Pris
  • se alt
  • se mindre

Fordele og egenskaber ved Proraso

Prorasos produkter er fri for kunstige farvestoffer, parabener og silikoner. Det gør dem ideelle til alle hudtyper, også den mest følsomme hud. Med ingredienser som eukalyptusolie og glycerin tilbyder mærket ikke kun en forfriskende barbering, men også hydrering og beskyttelse af huden. Hvert produkt er designet til at minimere hudirritation og give en glat fornemmelse.

Vores udvalg af Proraso

Salontotal.dk finder du et stort udvalg af disse plejende barberingsprodukter, som alle er designet til at give en behagelig barbering. Vi har listet de mest populære produkter for dig:

  • Proraso barbersæbe: fås i flere varianter, f.eks. den grønne med eukalyptusolie og mentol, den hvide specielt designet til følsom hud med grøn te og havre og den røde til det tykkere og hårdere skæg med sandeltræolie. Hver sæbe skaber et cremet skum, som får barbermaskinen til at glide let.
  • Proraso aftershave balm: Disse beroligende balsamer indeholder naturlige ingredienser, der hjælper med at fugte og blødgøre huden efter barbering.
  • Proraso skægolie: designet til at blødgøre skægget og samtidig give næring til den underliggende hud for at forhindre kløe og afskalning.

Se hele sortimentet nemt via vores hjemmeside.

Køb Proraso-produkter fra Salontotal.dk

Proraso tilbyder en omfattende serie af produkter til barbering og skægpleje. Mærket er synonymt med behagelig barbering, lige fra dets rige historie og engagement i kvalitet til dets naturlige ingredienser, der er designet til alle hudtyper. Udforsk hele sortimentet på Salontotal.dk, og oplev selv den perfekte kombination af tradition og kvalitet, som kun Proraso kan tilbyde.

Ofte stillede spørgsmål om Proraso

Kan Proraso barbersæbe bruges til alle hudtyper?

Ja, mærket har udviklet flere formler, der passer til forskellige hudtyper, herunder følsom hud. Den hvide serie er specielt formuleret med hudberoligende ingredienser som grøn te og havre. Denne variant er perfekt til følsom hud.

Hvordan bruger jeg mærkets barbersæbe for at få det bedste resultat?

Gør din barberkost våd med varmt vand. Vend børsten i barbersæben for at skabe et cremet skum. Påfør det i ansigtet i cirkulære bevægelser for at blødgøre skæghårene og forberede huden på barbering. Skyl efter barberingen med koldt vand, og påfør mærkets aftershave-balsam for ekstra pleje.

Er der nogen særlige fordele ved at bruge Proraso skægolie?

Mærkets skægolie er beriget med naturlige olier som avocado og valnød. Disse ingredienser gør skæghårene bløde og skinnende, samtidig med at de fugter huden nedenunder.

at ansøge

ny hos salontotal.dk

glemt din adgangskode?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Du modtager den en gang om ugen og er opdateret om de nyeste produkter, rabatkoder og tip & tricks. Og det allerbedste? 15 kr rabat, når du tilmelder dig!

Glemt din adgangskode?

Indtast din e-mail-adresse nedenfor. Vi sender dig derefter en ny adgangskode.