gratis forsendelse fra 265 kr bestilt før 22:00, sendes i dag! kundeanmeldelse 4.1/5

 

Proraso

Proraso er et italiensk mærke til plejeprodukter til mænd, der blev grundlagt i 1948 af Ludovico Martelli. Mærket eksperimenterede i et lille laboratorium i Firenze for at finde ud af, hvilke formler der virkede og hvilke der ikke virkede. På denne måde opdagede mærket hurtigt nye produkter til mænd. Derfor lancerede Proraso snart en creme før barbering og en balsam efter barbering. Disse barberprodukter blev taget til sig i hele Italien, og alle barberere begyndte at bruge mærket. Selv om mærket har eksisteret i årtier, formår det stadig at tiltrække et moderne publikum ved at fremstille produkter, der følger med tiden. Oplev alle Proraso-produkter nu på Salontotal.dk. Læs mere >>

Sortering

Pr. Side
Proraso
  • se alt
  • se mindre
Hårtype
Udvalgte
Ingredienser
Gave-type
Kategori
  • se alt
  • se mindre
Pris
  • se alt
  • se mindre

Linjerne i Proraso

Proraso har udviklet fire linjer til hver skægtype: Green, Wood and Spice, Red og Eucalyptus. Der er således et passende barberprodukt til enhver hudtype. Green indeholder eukalyptus og mentol, hvilket giver en dejlig frisk fornemmelse. Rød har derimod en beroligende effekt og sikrer, at du ikke får en brændende fornemmelse efter barbering. Tag et kig på produkterne, og opdag, hvad Wood and Spice og Eucalyptus f.eks. kan gøre for dig. Du finder hele Proraso-programmet her.

Proraso-produkter

Proraso har et udvalg af de bedste barberprodukter til alle mænd og alle skægtyper. De produkter, der fås til barbering og pleje, omfatter aftershave, skægolie, barberskum og barberkoste. Derudover kan du også finde nogle shampooer til rengøring af skægget i vores online shop. For at stimulere hårvækst kan du bruge Military-børsten. Den fjerner skæl og løse hår og fordeler naturligt talg fra rod til spids.

Køb de bedste mærker hos Salontotal.dk

Køb de bedste mærker nu på Salontotal.dk, og nyd et smukt plejet skæg hver dag. Har du travlt med at finde produkter? Det er ikke noget problem for os! Hvis du bestiller fra søndag til fredag inden kl. 23.59, vil vi gøre vores bedste for at levere den til dit hjem allerede næste dag. Og hvis du bestiller produkter til en værdi af 35 € eller mere, skal du ikke betale flere forsendelsesomkostninger. Ideel, hvis du har brug for flere produkter. Er du ikke sikker på, hvilken af Proraso-linjerne der er bedst for dig, eller har du et andet spørgsmål? Du kan kontakte vores kundeservice på hverdage mellem kl. 9 og 21 og lørdage mellem kl. 10 og 16. Vi vil med glæde hjælpe dig!

at ansøge

ny hos salontotal.dk

glemt din adgangskode?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Du modtager den en gang om ugen og er opdateret om de nyeste produkter, rabatkoder og tip & tricks. Og det allerbedste? 15 kr rabat, når du tilmelder dig!

Glemt din adgangskode?

Indtast din e-mail-adresse nedenfor. Vi sender dig derefter en ny adgangskode.