gratis forsendelse fra 265 kr bestilt før 22:00, sendes i dag! kundeanmeldelse 4.1/5

Selvbruner

Kan du ikke få en flot solbrun kulør? En selvbruner er den ideelle løsning. Produktet er let at påføre og giver dig en sund teint, der holder længe. En selvbruner giver dig hurtigt det ønskede resultat; du vil være dejligt solbrændt på ingen tid!

Sortering

Pr. Side
Kategori
Brand
  • se alt
  • se mindre

Brun uden sol med selvbruner

En selvbruner er nem at påføre og tørrer hurtigt uden at efterlade irriterende mærker. Efter påføring med en selvbrunerhandske skal du lade produktet trænge ind i et stykke tid, og du kan straks nyde en jævn solbrændthed. Brune produkter uden sol er utroligt populære, sikre for huden og giver en farve, der holder længe. Alle vil undre sig over, hvilket tropisk rejsemål du har været på ferie på!

Den bedste selvbruner

Hos Salontotal finder du den bedste selvbruner, og du kan vælge mellem en solspray, lotion, olie, creme eller mousse. Hvilken slags du vælger, er op til dig; det afhænger bare af, hvilken slags du bedst kan lide at bruge! Virkningen varierer fra produkt til produkt:

  • En bruningsspray virker meget hurtigt og efterlader ingen striber på huden. Takket være sprayens mikrosprays kan du påføre produktet meget jævnt.
  • En solcreme giver dig ikke kun en flot brun kulør, men fugter også din hud. Lotioner er rige på fugtgivende ingredienser, der får din hud til at se sund og smukt brunet ud.
  • En bruningsmousse er et let produkt og derfor meget let at påføre. En mousse absorberes hurtigt af huden og er ideel til vanskelige områder af kroppen, f.eks. armhuler og lægge.
  • En sololie giver en hurtig, fugtgivende og rodfri bruningsrutine. En olie giver huden en smuk glød ud over en brun kulør.
  • En solcreme giver huden intens næring. Er du klar til en flot solbrun hud, men er din hud meget tør? Vælg derefter en solcreme.

Det er nemt at påføre selvbruner med en selvbrunerhandske. Med en garvehandske kan du sprede produktet gradvist uden at få beskidte hænder.

Selvbrunende ansigt

En selvbruner til ansigtet er anderledes end en almindelig selvbruner. Huden i ansigtet er tyndere end huden på kroppen, så en almindelig version er ofte for intens til ansigtet. Heldigvis kan du finde meget fine selvbrunerprodukter specielt til ansigtet hos Salontotal, som f.eks. Bare By Vogue Williams Face Tanning mist eller (Produktlink|24660|TanOrganic Facial Self Tan Oil}.

 

Ofte stillede spørgsmål

Hvor længe holder selvbruner?

Effekten af hver selvbruner varierer, og hvor længe den forbliver synlig. Du kan ofte se på emballagen eller brugsanvisningen, hvor længe produktet holder, hvor længe det holder.

Hvordan virker selvbruner?

Selvbrunere indeholder næsten altid DHA. Dette stof reagerer med hudens øverste lag og virker i op til 6 timer, så snart det kommer i kontakt med huden. Efter 6 timer er din solbrændthed synlig, og du kan nyde en smuk solbrændthed.

Hvor længe skal selvbruneren trække ind?

Indblødningstiden for en selvbruner afhænger af den type selvbruner, du har. F.eks. har en solcreme en anden indblødningstid end en solspray. Læs derfor altid vejledningen omhyggeligt, før du bruger den.

at ansøge

ny hos salontotal.dk

glemt din adgangskode?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Du modtager den en gang om ugen og er opdateret om de nyeste produkter, rabatkoder og tip & tricks. Og det allerbedste? 15 kr rabat, når du tilmelder dig!

Glemt din adgangskode?

Indtast din e-mail-adresse nedenfor. Vi sender dig derefter en ny adgangskode.