gratis forsendelse fra 300 kr bestilt før 22:00, sendes i dag! kundeanmeldelse 4.1/5

Parfume til hår

En hårparfume skaber en vidunderlig duft i dit hår, og når du vender håret over skulderen, frigives en fantastisk duftoplevelse gang på gang. En hårparfume indeholder særlige ingredienser, der giver dit hår ekstra pleje uden at skade det. Afslut din stylingrutine med en skøn hårparfume, der holder hele dagen!

Sortering

Pr. Side
Hårtype
Udvalgte
Gave-type
Kategori
Pris
Brand

Den bedste hårparfume

Hvis du er på udkig efter en fin hårparfume til dit hår, er du kommet til det rette sted på Salontotal.dk. Et uundværligt produkt, som virkelig ikke bør mangle på dit badeværelse. Læs mere om vores bestsellere:

  • Moroccanoil Brumes de Maroc tilfører en lækker duft til dit hår takket være en blanding af krydret rav og søde blomsternoter. Hver eneste spritz tager dig tilbage til Middelhavet.
  • Biosilk Therapy får ikke kun dit hår til at dufte af jasmin og honning, men vil også tilføre dit hår essentielle ingredienser. Den efterlader dit hår smukt skinnende og giver ekstra pleje.
  • Goldwell Kerasilk Color haarparfum reaktiverer den nyvaskede hårduft og maskerer + beskytter mod ubehagelige lugte. Det gør også dit hår silkeblødt, giver glans og forhindrer statisk elektricitet.

Hvad er forskellen mellem en hårparfume og en normal parfume?

En normal parfume indeholder ofte alkohol. Når du sprøjter det ind i dit hår, kan det tørre det ud, hvilket du naturligvis ikke ønsker. Især når du har farvet dit hår, er det en skam, fordi selv din hårfarve kan falme hurtigere. Så en hårparfume eller hårmist er specielt udviklet til at give dit hår en dejlig duft, men også til at passe ekstra godt på det. Det forhindrer skader på håret og får det til at skinne smukt.

Hvordan man bruger en hårparfume

Følg følgende trin for anvendelse:

Trin 1: Spray det jævnt ud over håret efter styling.
Trin 2: Prøv at holde mindst 10 centimeter afstand, når du anvender produktet.
Trin 3: Lad det trække forsigtigt ind i et stykke tid.

Tip: Spray ikke din hårparfume på dit tøj, da den ofte har ekstra plejende egenskaber, herunder olier, som kan give pletter på dit tøj.

at ansøge

ny hos salontotal.dk

glemt din adgangskode?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Du modtager den en gang om ugen og er opdateret om de nyeste produkter, rabatkoder og tip & tricks. Og det allerbedste? 15 kr rabat, når du tilmelder dig!

Glemt din adgangskode?

Indtast din e-mail-adresse nedenfor. Vi sender dig derefter en ny adgangskode.