gratis forsendelse fra 265 kr bestilt før 22:00, sendes i dag! kundeanmeldelse 4.1/5

Hårparfume

Hårparfume er ikke bare en måde at give dit hår en vidunderlig duft på, men det giver også fordele ud over bare den dejlige duft. Med de forskellige muligheder, vi tilbyder,er der et perfekt match til alle. Tilføj det til din hårrutine, og oplev fordelene.

Sortering

Pr. Side
Udvalgte
Gave-type
Kategori
Pris
Brand

Hvad er hårparfume?

Hårparfume, også kendt som hårmist eller hårparfume, er et specialdesignet produkt , dergiver dit hår en frisk og behagelig duft uden at skade det. I modsætning til en almindelig parfume indeholder hårparfume ingredienser, der plejer og beskytter håret.

Funktionen af hår parfume

I modsætning til en traditionel parfume og kropsspray er hårparfume formuleret til at opfriske håret uden at tynge det ned eller skade det. Det skyldes, at de
normalt indeholder mindre eller slet ingen alkohol og er beriget med nærende ingredienser, der fugter, beskytter og plejer håret.

Udover den skønne duft beskytter den mod skadelige ydre påvirkninger og hjælper med at bevare hårfarven. Brug af hårparfume kan også forlænge følelsen af friskhed mellem hårvaskene.

Hvad er forskellen på traditionel parfume og hårparfume? Traditionel parfume indeholder ofte alkohol. Når du sprayer det i håret, kan det udtørre håret. Hvis du har farvet dit hår, kan det endda få din hårfarve til at falme hurtigere.

Fordelene ved hårparfume

Hårparfume maskerer og neutraliserer uønskede lugte som røg, så dit hår dufter friskt. Derudover indeholder de fleste hårparfumer fugtgivende ingredienser, der hjælper med at holde
hår blødt og smidigt, og nogle af dem beskytter endda mod UV-stråler og forurening. Det gør dit hår mindre tilbøjeligt til at blive beskadiget af eksterne faktorer. Produktet kan også hjælpe med at give håret en smuk glans. Det skyldes de nærende olier og ingredienser.

Ingredienserne i hårparfume

Vores hårparfumer indeholder nærende ingredienser som E-vitamin, arganolie og silkeprotein. Disse ingredienser giver de ovennævnte fordele som hydrering, næring og beskyttelse mod ydre skader.

Forskellige mærker og dufte af hårparfume

I vores sortiment finder du forskellige hårparfumer, hver med deres unikke dufte og fordele. Mens hårparfumen fra Moroccanoill er en blanding af krydret rav og søde blomsternoter, har varianten fra Alfaparf en blomsterduft . At vælge en duft er personligt. Ved at sammenligne duften af din traditionelle parfume med mulighederne i vores hårparfumesortiment, finder du det perfekte match.

Sådan bruger du hårparfume

Det er enkelt at bruge hårparfume. Først og fremmest er det vigtigt at ryste flasken før brug. Hold flasken 15 til 20 centimeter fra dit hår. Derefter kan du spraye over længderne og enderne af dit hår med en
flydende bevægelse. Når du gør det, skal du undgå rødderne for at forhindre, at dit hår hurtigt bliver fedtet. Beslut dig for, hvornår du vil påføre parfumen igen, det kan også være samme dag.

Find den bedste hårparfume på Salontotal.dk

Hårparfume er en god tilføjelse til din hårrutine, især hvis du leder efter en måde at holde dit hår friskt og pleje det på samme tid. Med den rigtige brug kan du ikke bare få dit hår til at dufte godt, men også beskytte det og få det til at skinne.

 

at ansøge

ny hos salontotal.dk

glemt din adgangskode?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Du modtager den en gang om ugen og er opdateret om de nyeste produkter, rabatkoder og tip & tricks. Og det allerbedste? 15 kr rabat, når du tilmelder dig!

Glemt din adgangskode?

Indtast din e-mail-adresse nedenfor. Vi sender dig derefter en ny adgangskode.