gratis forsendelse fra 265 kr bestilt før 22:00, sendes i dag! kundeanmeldelse 4.1/5

Wella Blondor

Wella Blondor er en populær hårfarveserie, der er designet specielt til at skabe smukke blonde nuancer. Serien består af flere produkter, herunder pulver, cremer og tonere. Disse produkter fra Wella Blondor-serien bruges til at opnå den ønskede hårfarve. Oplev Wella Blondor-produkterne på Salontotal.dk og lys dit hår op i forskellige nuancer.

 

Sortering

Pr. Side
Hårtype
Udvalgte
Ingredienser
Kategori
Pris
  • se alt
  • se mindre

 

Wella Blondor-produktlinjen

Wella Blondor-serien består af flere produkter. Tilsammen skaber disse produkter blonde nuancer. Uanset om du ønsker ekstreme farveaccenter, lyse highlights eller en naturlig blond effekt, vil Wella Blondor-produkterne hjælpe dig.

Blondor Multi Blonde Powder

Et af produkterne i Blondor-serien er Blondor Multi Blonde Powder. Dette er et hårfarvepulver, der kan bruges til at lysne håret med op til syv nuancer. Pulveret er beriget med proteiner og balsam til at beskytte og pleje håret under blonderingen.

Blondor Freelights Emulsion

Wella Professionals Blondor Freelights Emulsion er brintoverilte, der skal bruges sammen med Blondor-pulveret. Denne emulsion fås i forskellige varianter, der hver især har en anden lysning. For mild lysning er 6% god, for ekstra lysning er 9% den næste i rækken og for maksimal lysning er 12% -varianten fremragende. Freelights skaber et unikt look, der ser ud som om det er skabt af sol, hav og vind.

Wella Professionals Blondor Extra Cool Blonde

Wella Professionals Blondor Extra Cool Blonde skaber en ekstra kølig blond nuance. Get powder kan bruges til at lysne håret op til syv nuancer og er beriget med ingredienser, der beskytter og plejer dit hår.

Wella Professionals Blondor Seal & Care

Wella Professionals Blondor Seal & Care er en efterbehandling på blonde tjenester. Det er en højglansbalsam og plejer håret efter brug af alle andre Blondor-produkter. Produktet plejer håret og giver ekstra glans.

at ansøge

ny hos salontotal.dk

glemt din adgangskode?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Du modtager den en gang om ugen og er opdateret om de nyeste produkter, rabatkoder og tip & tricks. Og det allerbedste? 15 kr rabat, når du tilmelder dig!

Glemt din adgangskode?

Indtast din e-mail-adresse nedenfor. Vi sender dig derefter en ny adgangskode.