gratis forsendelse fra 265 kr bestilt før 22:00, sendes i dag! kundeanmeldelse 4.1/5

Permanent hårfarve

Hvis du er træt af din egen hårfarve, hvis du vil slippe af med grå hår, eller hvis du bare vil have noget andet: så er permanent hårfarve ideel for dig. Denne farvestof kan ikke vaskes og giver fuld dækning. Du kan bruge permanent hårfarve til at lysne dit hår, slippe af med dine grå hår og give dig langvarige farveresultater. Gå på opdagelse i Salontotal.dk 's sortiment nu, og nyd din dejlige buket farvet hår.

Sortering

Pr. Side
Hårtype
Udvalgte
Ingredienser
Kategori
Pris
  • se alt
  • se mindre
Brand
  • se alt
  • se mindre

Permanent hårfarve

Permanent hårfarve er en type hårfarve, der er designet til at holde i lang tid. I modsætning til semi-permanent hårfarve, som falmer efter et par hårvaske, trænger permanent hårfarve dybt ind i hårstrået og bliver der, indtil det vokser ud. Permanent hårfarve indeholder farvepigmenter og en fremkalder, som regel peroxid, der åbner hårstrået for at indføre farvepigmenterne. Det kan bruges til at lysne, mørkere eller tilføje highlights eller lowlights til håret. Processen med at farve hår med permanent hårfarve kan tage noget tid og kræver præcision for at opnå den ønskede farve. Det er vigtigt at følge instruktionerne på emballagen.

Hvor længe holder permanent hårfarve?

Permanent hårfarve holder faktisk, indtil dit hår vokser ud. For de fleste mennesker bliver hårvæksten synlig mellem 6-8 uger. Når dit hår vokser ud, kan du rette op på udgroningen med hårfarve. Nogle gange sker det dog, at permanent hårfarve falmer lidt. Det kan f.eks. skyldes hyppig vask eller solpåvirkning. Hvis din hårfarve er falmet eller gået tilbage, kan du få den rettet op igen. For at holde din hårfarve smuk så længe som muligt, kan du gøre flere ting. Husk f.eks. at beskytte dit hår mod varme, sol og klor. Det er også klogt ikke at vaske dit hår for ofte og at give det god pleje.

Forskellige mærker, produkter og priser

L'Oréal Professionnel, Goldwell, Keune, Kis, Sexy Hair, Revlon: Der findes et stort antal mærker, der tilbyder permanent hårfarve. Derudover tilbyder disse mærker også mange produkter, der tager sig godt af permanent farvet hår, såsom speciel mus og leave-in. Priserne på produkterne fra sortimentet af permanent hårfarve varierer mellem 5 og 50 euro.

Permanent hårfarve til følsom hud

Det er ikke alles hovedbund, der reagerer godt på hårfarve. Nogle mennesker lider af en kløende eller irriteret hovedbund. Heldigvis har Wella udviklet Wella Koleston Perfect ME+ efter grundig forskning. Så med denne hårfarve behøver du ikke at lide af en irriteret eller kløende hovedbund hele behandlingen igennem. Salontotal.dk har Wella Koleston Perfect ME+ i sit sortiment.

Bestil permanent hårfarve hos Salontotal.dk

Permanent hårfarve er altså løsningen, hvis du ønsker at dit hår skal være farvet i lang tid. Vi har også de rigtige produkter til dig til andre typer af farvninger i vores brede sortiment, så du kan gå efter det friske nye klip. Hvis du bestiller for over 35 kr. på Salontotal.dk, leveres ordren gratis. Hvis du afgiver din bestilling søndag til fredag inden kl. 22.00, vil vi gøre vores bedste for at levere pakken hjem til dig næste dag. Vores kundeservice står til rådighed for alle dine spørgsmål mandag til fredag fra 9:00 til 21:00. Vi hjælper dig gerne!

at ansøge

ny hos salontotal.dk

glemt din adgangskode?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Du modtager den en gang om ugen og er opdateret om de nyeste produkter, rabatkoder og tip & tricks. Og det allerbedste? 15 kr rabat, når du tilmelder dig!

Glemt din adgangskode?

Indtast din e-mail-adresse nedenfor. Vi sender dig derefter en ny adgangskode.