gratis forsendelse fra 300 kr bestilt før 22:00, sendes i dag! kundeanmeldelse 4.1/5

Wella Colour Mask

Med en Wella farvemaske holder du din hårfarve flot. Det skyldes, at masken hjælper med at genoplive din hårfarve. Desuden hjælper Wella farvemasken dig med at efterlade dit hår blødt og sundt. Genopfrisk blondt til rødt hår med en naturligt udseende accent: Wella farvemasker giver løsningen. Desuden forårsager hårfarvningen ingen skader på dit hår.

Sortering

Pr. Side
Wella Professionals
Hårtype
Udvalgte
Pris

Hvad er en Wella farvemaske?

Wella farvemasker er en særlig serie af hårplejeprodukter, der er designet til at farve og pleje håret. Derved giver maskerne primært et farveboost. Wella farvemasker fås i flere forskellige nuancer og farver. Produktet kan give håret en mere intens farve eller hjælpe dig med at vedligeholde hårfarven mellem salonbesøg.

Forskellige farver

Wella farvemasker fås i flere farver og nuancer. For eksempel er Wella Professionals Color Fresh Mask Caramel Glaze til personer, der ønsker at fremhæve deres blonde hår med en varm, karamelfarvet glød. For folk med brunt hår er Wella Professionals Color Fresh Mask perfekt til folk med brunt hår. Denne hårmaske genopliver mørkebrunt hår og giver det en fyldig, luksuriøs chokoladegulvet nuance. Med Wella Professionals Color Fresh Mask Pearl Blond reducerer du kobberfarvede toner i dit hår og giver dine blonde lokker en perlemorsfarve tilbage. Masken er ideel til lysere hårfarver for at bevare platinfinishen uden at ændre tonen.

Brug af Wella colour mask

Wella colour mask er nem at bruge. Først skal du sørge for, at du har vasket dit hår og gøre det håndklædetørt. Påfør derefter masken i fugtigt hår, og lad den sidde i 5-10 minutter, afhængigt af den ønskede farveintensitet. Skyl derefter masken omhyggeligt ud og tør håret. Style dit hår, og du kan gå ud igen med selvtillid.

 

at ansøge

ny hos salontotal.dk

glemt din adgangskode?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Du modtager den en gang om ugen og er opdateret om de nyeste produkter, rabatkoder og tip & tricks. Og det allerbedste? 15 kr rabat, når du tilmelder dig!

Glemt din adgangskode?

Indtast din e-mail-adresse nedenfor. Vi sender dig derefter en ny adgangskode.