gratis forsendelse fra 265 kr bestilt før 22:00, sendes i dag! kundeanmeldelse 4.1/5

 

Wella Professionals Invigo Nutri-Enrich

Giv dit hår en velplejende behandling med Wella Professionals Invigo Nutri-Enrich-produkter! Wella Invigo Nutri-Enrich serien indeholder dybt nærende og fugtgivende ingredienser, der sikrer, at dit hår er i topform; smukt glat og sundt hår!

Sortering

Pr. Side
Hårtype
Udvalgte
Ingrediënten
Kategori
Pris
  • se alt
  • se mindre

Invigo Nutri-Enrich fra Wella

Invigo Nutri-Enrich er en nærende og fugtgivende serie til når du ønsker at give dit hår en nærende behandling. Denne Wella Invigo Nutri-Enrich serie er beriget med oliesyre, panthenol, E-vitamin og gojibær for at optimalt fugte og nære dit hår med vitaminer, mineraler og peptider. Brug Wella Professionals Invigo Nutri-Enrich-produkterne for at få smukt og sundt hår

Køb Wella Professionals Invigo Nutri-Enrich hårpleje

I Invigo Nutri-Enrich-serien fra Wella Professionals finder du forskellige typer af hårplejeprodukter, såsom shampoo, balsam og hårmasker. Disse produkter hjælper med almindelige hårproblemer forårsaget af dårlig ernæring og tørt hår. Wella Invigo Nutri-Enrich har dog også glanssprays, hårserum og andre produkter, der hjælper med specifikke hårproblemer som f.eks. krus, statisk hår, mat og tørt hår.

Invigo Nutri-Enrich Nutri Booster

Denne ernærings- og hydreringsbooster giver kedeligt og tørt hår det, det har brug for, for at blive til strålende hår igen. Påfør denne spray før din maske eller balsam og booste plejeproduktets virkning.

Invigo Nutri-Enrich Nourishing Anti-Static Spray

Lider du af kruset, statisk og uhåndterbart hår? Chancerne er, at det har brug for ekstra hydrering og næring denne antistatiske spray nærer håret og gør det glat igen og hjælper med at forhindre statisk hår.

Invigo Nutri-Enrich Wonder Balm

Ønsker du øjeblikkeligt glat og blødt hår? Så har du brug for Wonder Balm. Denne leave-in hjælper øjeblikkeligt med at blødgøre og glatte dit hår, efter blot én brug! Du kan påføre den i spidserne og længderne af fugtigt hår og derefter style det som sædvanligt!

Invigo Nutri-Enrich Deep Nourishing Shampoo

Denne nærende shampoo er hemmeligheden for tørt og stresset hår. Nourishing Shampoo nærer håret og bringer dets fulde vitalitet tilbage, mens kombinationen af granatæble, blomme og sorbet skaber en sand duftsensation.

 

at ansøge

ny hos salontotal.dk

glemt din adgangskode?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Du modtager den en gang om ugen og er opdateret om de nyeste produkter, rabatkoder og tip & tricks. Og det allerbedste? 15 kr rabat, når du tilmelder dig!

Glemt din adgangskode?

Indtast din e-mail-adresse nedenfor. Vi sender dig derefter en ny adgangskode.