gratis forsendelse fra 265 kr bestilt før 22:00, sendes i dag! kundeanmeldelse 4.1/5

Mundpleje

Mundhygiejne er et af de vigtigste elementer, når det gælder personlig hygiejne. De, der praktiserer god mundpleje, ser velplejede ud og har en bedre ånde. Desuden er der intet bedre end at gå rundt med en frisk og ren mund. Til dette kan du bruge alle forskellige redskaber, tandpastaer, mundskyllevæske osv. Derfor har vi hos Salontotal.dk alle former for mundplejeprodukter på lager, så du kan gå smilende gennem livet. Gå på opdagelse i vores store udvalg og husk at tage kontakt, hvis du har spørgsmål om noget!

Sortering

Pr. Side
Hårtype
Udvalgte
Gave-type
Kategori
Pris
  • se alt
  • se mindre
Brand
  • se alt
  • se mindre

Typer af mundpleje

Vi har virkelig alle former for mundpleje til dig i vores sortiment: fra børstehoveder til Whitening Powder. Når du møder nogen for første gang, er deres mund og tænder ofte noget af det første, du lægger mærke til. Det er ikke for ingenting, at de fleste har haft en tandbøjle i puberteten. Desuden er hvide tænder ofte meget vigtige. Der er blevet udviklet flere værktøjer, så du nemt kan blege dine tænder derhjemme. Vi har selvfølgelig også disse former for whitening kits på Salontotal.dk. Desuden finder du tandbørster, tandpasta, mundskyl og så videre. Find nu ud af, hvilke mundplejeprodukter der vil gøre din mund dejligt ren igen.

at ansøge

ny hos salontotal.dk

glemt din adgangskode?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Du modtager den en gang om ugen og er opdateret om de nyeste produkter, rabatkoder og tip & tricks. Og det allerbedste? 15 kr rabat, når du tilmelder dig!

Glemt din adgangskode?

Indtast din e-mail-adresse nedenfor. Vi sender dig derefter en ny adgangskode.