gratis forsendelse fra 300 kr bestilt før 22:00, sendes i dag! kundeanmeldelse 4.1/5

Brintoverilte hår

Kombinationen af hydrogenperoxid og hår lyder måske uvant, men det er en almindelig metode til at lysne eller afblege dit hår. Brintoverilte er et kemisk stof, der hjælper med at åbne hårets neglebånd og fjerne de naturlige pigmenter fra håret. Denne oxiderende effekt kan lysne håret, fra en mørkere nuance til en blond eller endda hvid nuance. Du kan købe brintoverilte til hår fra topmærker som Wella, Goldwell og KIS på Salontotal.dk.

Sortering

Pr. Side
Hårtype
Udvalgte
Kategori
Pris
  • se alt
  • se mindre
Brand
  • se alt
  • se mindre

Afblegning af hår med hydrogenperoxid

Planlægger du at bruge hydrogenperoxid til dit hår? Forholdet mellem farvecreme og hydrogenperoxid afhænger af den ønskede effekt. Hvis du f.eks. ønsker meget lyst hår, er procentdelen af hydrogenperoxid til hår og farvecremen højere, end hvis du ønsker at farve dit hår mørkere. Vær dog forsigtig med brintoverilte: du afbleger dit hår, hvilket mildest talt ikke er særlig godt for det. Så sørg altid for, at dit hår er godt hydreret og plejet, og lad være med at afblege det, når det stadig er ved at komme sig efter den tidligere afblegning. Salontotal.dk har flere plejende hårprodukter såsom masker, serum og olier, der holder dit afblegede hår smukt og sundt!

Hvorfor hydrogenperoxid til hårblegning

Der er mange grunde til, at folk ønsker at afblege deres hår. Mange mennesker blonderer deres hår, fordi de kan lide at eksperimentere med forskellige hårfarver. Nogle mennesker ønsker at ændre deres naturlige hårfarve, f.eks. fra mørkebrun til blond. Det kan være for at skabe et yngre eller friskere udseende, eller blot fordi de elsker farven. Eller folk følger en bestemt trend i mode- eller skønhedsbranchen. Brintoverilte til afblegning af håret er en nem og billig måde at få farven i håret på.

Køb hydrogenperoxid hår på Salontotal.dk

Leder du efter et nyt, lysere look? Så køb hydrogenperoxid til hår nu og find ud af, hvad der er muligt! Hvis du bestiller fra søndag til fredag inden kl. 22.00, gør vi vores bedste for at levere din pakke den næste arbejdsdag! Og hvis du bestiller for 35 € eller mere, betaler du ingen forsendelsesomkostninger! Har du spørgsmål om et produkt eller andre ting? Kontakt venligst vores kundeservice. Du kan kontakte dem mandag til fredag fra 9:00 til 21:00 og lørdag fra 10:00 til 16:00. Vi vil med glæde hjælpe dig!

at ansøge

ny hos salontotal.dk

glemt din adgangskode?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Du modtager den en gang om ugen og er opdateret om de nyeste produkter, rabatkoder og tip & tricks. Og det allerbedste? 15 kr rabat, når du tilmelder dig!

Glemt din adgangskode?

Indtast din e-mail-adresse nedenfor. Vi sender dig derefter en ny adgangskode.