gratis forsendelse fra 265 kr bestilt før 22:00, sendes i dag! kundeanmeldelse 4.1/5

Brintoverilte i håret

Kombinationen af brintoverilte og hår lyder måske uvant, men det er en almindelig metode til at lysne eller afblege dit hår. Brintoverilte er et kemikalie, der hjælper med at åbne hårets neglebånd og fjerne de naturlige pigmenter fra håret. Denne oxiderende effekt kan gøre håret lysere, fra en mørkere nuance til en blond eller endda hvid nuance. Salontotal.dk Du kan købe hydrogenperoxid til hår fra topmærker som Wella, Goldwell og KIS hos .

Sortering

Pr. Side
Hårtype
Udvalgte
Problemer med håret
Ingredienser
Kategori
Pris
  • se alt
  • se mindre
Brand
  • se alt
  • se mindre

Blegning af hår med brintoverilte

Planlægger du at bruge hydrogenperoxid til dit hår? Forholdet mellem farvecreme og hydrogenperoxid afhænger af den ønskede effekt af denne type hårfarvning. Hvis du f.eks. vil have meget lyst hår, er procentdelen af hydrogenperoxid til hår og farvecreme højere, end hvis du vil farve dit hår mørkere. Men vær forsigtig med brintoverilte: Du bleger dit hår, hvilket ikke er særlig godt for dit hår. Salontotal.dk Så sørg altid for, at dit hår er velhydreret og plejet, og lad være med at afblege det, når det stadig er ved at komme sig efter den tidligere afblegning. har flere plejende hårprodukter som masker, serum og olier, der vil holde dit afblegede hår smukt og sundt!

Hvorfor hydrogenperoxid til afblegning af hår

Der er mange grunde til, at folk ønsker at afblege deres hår. Mange blondinerer deres hår, fordi de kan lide at eksperimentere med forskellige hårfarver. Nogle ønsker at ændre deres naturlige hårfarve, f.eks. fra mørkebrunt til blondt. Det kan være for at skabe et yngre eller friskere look, eller simpelthen fordi de elsker farven. Eller også følger man en bestemt trend i mode- eller skønhedsindustrien. Hydrogenperoxid til hårblegning er så en nem og billig måde at få den farve i håret på.

 

at ansøge

ny hos salontotal.dk

glemt din adgangskode?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Du modtager den en gang om ugen og er opdateret om de nyeste produkter, rabatkoder og tip & tricks. Og det allerbedste? 15 kr rabat, når du tilmelder dig!

Glemt din adgangskode?

Indtast din e-mail-adresse nedenfor. Vi sender dig derefter en ny adgangskode.