gratis forsendelse fra 300 kr bestilt før 22:00, sendes i dag! kundeanmeldelse 4.1/5

Værktøj

I vores omfattende sortiment finder du redskaber, der hjælper dig med at style dit hår perfekt. Ved at bruge det rigtige krøllejern, hårtørrer eller glattejern kan du skabe den perfekte krølle eller style dit hår. Vi har også forskellige hårklippemaskiner og trimmere til at style dit hår, skæg, overskæg og/eller bakkenbarter. Vælg mellem vores forskellige tilbehør som f.eks. klippehoveder, børster og kamme for at gøre slutresultatet endnu smukkere!

Sortering

Pr. Side
Kategori
Brand
  • se alt
  • se mindre

De fineste hårredskaber til dig

I vores sortiment finder du mange forskellige former for stylingværktøj og tilbehør til værktøj. Et værktøj er et must-have-produkt til styling af dit hår eller skæg. Med et krøllejern kan du f.eks. skabe en masse ekstra volumen, og med en trimmer kan du nemt give dit skæg en flot, glat finish. På denne side finder du alle de værktøjer, du har brug for til at skabe eller opdatere din (ønskede) frisure. Til at style dit hår pænt efter styling finder du også mange fine kamme og børster.

Når du bruger varmeværktøj, skal du altid huske at beskytte dit hår med en varmebeskytter!

Hårtørrer og føntørrerbørste

Med en hårtørrer kan du tørre dit hår nemt og hurtigt. Takket være den varme luftstrøm fra hårtørreren tørrer dit hår meget hurtigere, end når du lader det lufttørre. En hårtørrer hjælper også dit hår med at bevare sin elasticitet og gør det mere voluminøst. Har du krøller? Så vælg en hårtørrer med en diffusor. En diffuser er et redskab med flere pinde, der sikrer, at håret bliver på plads, mens det føntørres. Så du kan undgå kruset hår!

Vil du have volumen fra rødderne? Brug derefter en føntørrerbørste. Det skaber et voluminøst hår, dit hår får mere fylde og ser mere fyldigt ud. En hårtørrerbørste gør det også nemt at skabe et smukt blow-out-look! Køb den bedste føntørrerbørste til dit hår hos Salontopper. Gå f.eks. til Babyliss Föhnborstel.

Ud over fønbørster har du også runde børster, som du kan bruge, når du føntørrer dit hår. De skaber volumen og giver håret et flot pust.

Krøllejern og glattejern

Når håret er tørt, kan du begynde at style det. Du kan style det med glattejern eller give det volumen og flotte krøller med et krøllejern.

Et glattejern gør håret glat og skinnende. Værktøjet varmes ofte op i løbet af få minutter og glider let gennem håret takket være pladerne. Du kan finde det bedste glattejern til dit hår hos Salontopper. Vælg f.eks. Chi stijltang. Dette fine glattejern er velegnet til alle hårtyper og giver ud over at glatte håret en smuk glans.

Skab smukke krøller med et krøllejern! Denne runde tang varmer op og får dit hår til at falde i en smuk bølge. Et krøllejern fås i forskellige diametre, så afhængigt af størrelsen kan du lave store eller små krøller.

Klippemaskiner og trimmere

Med en hårklipper eller trimmer kan du klippe dit hår til den ønskede længde eller afslutte et skæg pænt.

En klipper er faktisk en større udgave af en trimmer. Dette værktøj har en kraftig motor og giver dig mulighed for at barbere langt og/eller tykt hår med lethed. Fuldt trimmet eller underklippet; en god klipper kan hjælpe dig med det. De fås både uden ledning og med stik og i forskellige størrelser. En fin klipper, der holder længe, er Wahl tondeuse.

Med en trimmer kan du nemt trimme hår eller skægkonturer og holde et overskæg/skæg/skægbarter flot i form. Dette værktøj ligger let i hånden og leveres ofte med flere forskellige påsætningshætter til at trimme håret til den ønskede længde. En god trimmer af høj kvalitet er f.eks. Comair trimmer.

Ud over en trimmer til hoved- og skæghår har du også en trimmer til øre- og næsehår. Så kan du ikke lide uønsket hår? Så er bl.a. denne Moser Senso lige noget for dig!

Det er vigtigt at vedligeholde din skægtrimmer og trimmer korrekt og også udskifte skærehovedet eller ladestationen (hvis den er tom) af og til ! Kontakt os for tilbehør til klippemaskiner og trimmer.

at ansøge

ny hos salontotal.dk

glemt din adgangskode?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Du modtager den en gang om ugen og er opdateret om de nyeste produkter, rabatkoder og tip & tricks. Og det allerbedste? 15 kr rabat, når du tilmelder dig!

Glemt din adgangskode?

Indtast din e-mail-adresse nedenfor. Vi sender dig derefter en ny adgangskode.