gratis forsendelse fra 265 kr bestilt før 22:00, sendes i dag! kundeanmeldelse 4.1/5

Hårværktøjer

I vores sortiment finder du mange typer stylingredskaber og tilbehør til hårredskaber. Et hårredskab er et must-have for at style dit hår eller skæg smukt. Med et krøllejern kan du f.eks. skabe ekstra volumen, og med en trimmer kan du nemt give dit skæg en flot, glat finish. På Salontotal.dk kan du finde alle de redskaber, du har brug for til at skabe eller rette op på smukke frisurer. Så du kan få din ønskede frisure.

Sortering

Pr. Side
Kategori
Brand
  • se alt
  • se mindre

Hårtørrer og diffuser

Et af de mest kendte hårredskaber er hårtørreren. En hårtørrer giver dig mulighed for at tørre dit hår nemt og på kort tid. Takket være apparatets varme luftstrøm tørrer dit hår hurtigt. Har du krøller? Så skal du vælge en hårtørrer med diffuser. En diffuser er et tilbehør, der holder håret på plads under føntørringen. Det forhindrer kruset hår.

Hårtørrerbørste

Hvis du vil have mere volumen ved hårrødderne, er en fønbørste ideel. Med en fønbørste kan du også nemt skabe et smukt blow-out-look. Udover fønbørster har du også rundbørster, som du kan bruge, når du føntørrer dit hår. De skaber volumen og giver håret et flot blæs.

Glattejern

Når håret er tørt, kan du begynde at style det. Et glattejern vil gøre håret glat og smukt skinnende. Hårredskaber varmes ofte op i løbet af et par minutter og glider let gennem håret takket være deres plader. Et fint glattejern er velegnet til alle hårtyper.

Krøllejern

Smukke krøller skabes med et krøllejern. Den runde tang varmes op og sørger for, at dit hår falder i en flot bølge. Et krøllejern kommer i forskellige diametre, så afhængigt af størrelsen kan du lave store eller små krøller. Brug altid en varmebeskytter for at beskytte dit hår mod et opvarmende værktøj.

Hårklipper

Med en hårklipper kan du barbere dit hår til den ønskede længde eller gøre et skæg tæt. Helt trimmet eller en undercut: en god hårklipper kan hjælpe. De fås både med og uden ledning. De findes også i forskellige størrelser.

Trimmer

Med en trimmer kan du nemt trimme hårets eller skæggets konturer og holde overskæg, skæg eller bakkenbarter slanke. Disse hårredskaber kommer ofte med flere påsætningshætter til at trimme hårene til den ønskede længde. Ud over en trimmer til hoved- og skæghår har du dem også til øre- og næsehår. Du kan også komme til os for klippere og trimmertilbehør.

Bestilling af hårværktøj fra Salontotal.dk

Hårredskaber er et must-have på ethvert badeværelse. Uanset om du vil style dit hår med et krøllejern eller rette det til med en trimmer. Hvis du gerne vil bruge et af hårredskaberne, kan du bestille dem med mange fordele på Salontotal.dk. Har du et spørgsmål? Vores kundeservice vil med glæde hjælpe dig!

at ansøge

ny hos salontotal.dk

glemt din adgangskode?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Du modtager den en gang om ugen og er opdateret om de nyeste produkter, rabatkoder og tip & tricks. Og det allerbedste? 15 kr rabat, når du tilmelder dig!

Glemt din adgangskode?

Indtast din e-mail-adresse nedenfor. Vi sender dig derefter en ny adgangskode.