gratis forsendelse fra 265 kr bestilt før 22:00, sendes i dag! kundeanmeldelse 4.1/5

Skylning af farve

En farveskylning har mange fordele. Du lider næppe af udvækst, da farven falmer mere og mere efter flere gange vask. Det giver dig også mulighed for at prøve en anden farve oftere! Kan du ikke lide farven? Derefter er den ude igen med få vaske. Når du bruger en skylle, føles dit hår også sundere, end når du farver det, og det skinner også mere.

Sortering

Pr. Side
Hårtype
Kategori
Pris
Brand
  • se alt
  • se mindre

Hårfarve skylle

Med en skylning tilføjer du pigment til dit hår og kan skabe varmere eller koldere nuancer. Dette pigment vaskes ud af dit hår efter tre til seks hårvaske. Den indeholder meget mindre aggressive ingredienser end hårfarve og er derfor mere skånsom mod dit hår. Er dit hår f.eks. meget skadet efter mange farvninger, men du vil stadig have en frisk og ny farve? Vælg derefter en skylning, og dit hår vil takke dig!

Ønsker du at bevare din farve så længe som muligt? Så anbefaler vi, at du er forsigtig med klorvand og sollys. Både klorvand og solen vil falme din farve, og du vil snart begynde at se mindre af den. Pas godt på dit hår ved at fugte det f.eks. med en fin hårmaske, så kan du nyde din nye hårfarve længe.

Farveskylning hos frisøren

En farveskylning bruges ofte i frisørsalonen. Frisøren bruger den bl.a. til at korrigere hårfarven og gøre den helt efter din smag. Der findes forskellige typer, som en frisør kan bruge. Du har f.eks. en stærk eller en svag skyllemiddel; et stærkt skyllemiddel holder i mange vaske, mens du vasker et svagt skyllemiddel ud efter 3 til 10 vaske. Ud over dem fra frisøren findes der også fine farveskyller til hjemmebrug!

En god farveskylning

Det er vigtigt at vælge en farveskyl af god kvalitet, så farven bliver god, og du kan nyde resultatet i længere tid. Ud over en farveskylning findes der også fine farvebalsam og farvemasker, der bl.a. kan give dit hår en flot farvetoning. Ud over farvepigmentet har en farvebalsam og/eller farvemaske også meget plejende egenskaber, og du anvender dem som almindelige balsam og masker. Takket være en farvebalsam eller en farvemaske får du imponerende resultater med minimal indsats.

at ansøge

ny hos salontotal.dk

glemt din adgangskode?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Du modtager den en gang om ugen og er opdateret om de nyeste produkter, rabatkoder og tip & tricks. Og det allerbedste? 15 kr rabat, når du tilmelder dig!

Glemt din adgangskode?

Indtast din e-mail-adresse nedenfor. Vi sender dig derefter en ny adgangskode.