gratis forsendelse fra 265 kr bestilt før 22:00, sendes i dag! kundeanmeldelse 4.1/5

 

Shea fugt

Shea Moisture er et mærke, der fokuserer på naturlig og bæredygtig hårpleje. Shea Moistures produkter er fremstillet af ingredienser af høj kvalitet såsom sheasmør, kokosolie, arganolie og tea tree-olie. Mærket blev engang født ud fra en mangel på naturlige og effektive hudplejeprodukter til krøllet og kruset hår. I dag tilbyder mærket en bred vifte af produkter til alle hårtyper og behov. Du kan finde Shea Moisture-produkter på Salontotal.dk.

Sortering

Pr. Side
Shea Moisture
Hårtype
Udvalgte
Problemer med håret
Ingredienser
Kategori
  • se alt
  • se mindre
Pris

Egenskaber SheaMoisture

  • Naturlig og bæredygtig
  • Hårpleje
  • Ingredienser af høj kvalitet
  • Alle hårtyper

Egenskaber SheaMoisture

  • Naturlig og bæredygtig
  • Hårpleje
  • Ingredienser af høj kvalitet
  • Alle hårtyper

Shea Moisture Shampoo

Mærket tilbyder en række forskellige shampooer, der alle er designet til at rense og pleje håret skånsomt. Der er f.eks. Shea Moisture Coconut & Hibiscus Curl & Shine Shampoo, som er specielt udviklet til krøllet hår. Denne shampoo indeholder kokosolie, silkeproteiner og neemolie, som sammen virker for at fugte, definere og beskytte håret mod krus.

Shea Moisture Conditioner

Balsam er designet til at fugte, blødgøre og rede håret ud. Et populært valg er Shea Moisture Manuka Honey & Mafura Oil Intensive Hydration Conditioner, som er beriget med manukahonning, mafuraolie og baobabolie. Denne balsam hjælper med at reparere og styrke håret, samtidig med at den holder det blødt og håndterbart.

Shea Moisture hårmaske

Hvis du er på udkig efter dyb hydrering til dit hår, er hårmasker et godt valg. Shea Moisture Coconut & Hibiscus Curl & Shine er en populær hårmaske til krøllet hår. Den indeholder kokosolie, silkeproteiner og neemolie, som arbejder sammen for at definere og blødgøre krøllerne.

Grundlæggelse af Shea Moisture

Shea Moisture blev grundlagt af Sofi Tucker, der er mor til fire børn og også iværksætter. I 1912 startede hun i Sierra Leone med at sælge skønhedsprodukter, som hun selv fremstillede af sheasmør og afrikansk sort sæbe. Det rå sheasmør er håndlavet af kvinder i Afrika, og for hvert køb af et produkt investerer Shea Moisture tilbage i dette. De hjælper ikke kun kvinder i Sierra Leone, de investerer i kvinder over hele verden, tænk på uddannelse, sundhedspleje, sikkerhed og fair lønninger.

Det er selvfølgelig fantastisk! Mærket mener, at det er vigtigt, at personlig pleje og skønhed er tilgængeligt for alle, hvilket også gør det let overkommeligt. De ingredienser de bruger er indsamlet over hele verden og udvalgt til at passe perfekt sammen. Shea Moisture bruger ikke parabener, phthalater, mineralske olier og petroleum. Derudover er det lavet med kærlighed, og produkterne er cruelty-free.

 

at ansøge

ny hos salontotal.dk

glemt din adgangskode?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Du modtager den en gang om ugen og er opdateret om de nyeste produkter, rabatkoder og tip & tricks. Og det allerbedste? 15 kr rabat, når du tilmelder dig!

Glemt din adgangskode?

Indtast din e-mail-adresse nedenfor. Vi sender dig derefter en ny adgangskode.