gratis forsendelse fra 300 kr bestilt før 22:00, sendes i dag! kundeanmeldelse 4.1/5

Biolage shampoo

I Biolage's shampoo finder du hovedsageligt botaniske ingredienser. Mærket tror på naturens kraft. Produkterne giver blændende resultater og gør stylister verden over glade den dag i dag. Blandt andet shampoo Biolage er et professionelt hårplejeprodukt, der er designet til at rense og pleje håret. Den indeholder planteekstrakter og er uden parabener, hvilket gør den skånsom mod både hår og hud. Shampooen Biolage har en behagelig kvalitet og er god for miljøet, da den er fremstillet af naturlige ingredienser, der er nøje udvalgt for at maksimere deres effektivitet uden at skade miljøet. Mærket er kendt for sine innovative produkter og har et bredt udvalg af shampooer, der er specielt designet til at opfylde behovene hos forskellige hårtyper. Se produkterne nu på Salontotal.dk! Læs mere >>

Sortering

Pr. Side
Biolage
  • se alt
  • se mindre
Hårtype
  • se alt
  • se mindre
Udvalgte
Kategori
  • se alt
  • se mindre
Pris
  • se alt
  • se mindre

Shampoo Biolage miljøvenlig

Skaberne af bl.a. shampoo Biolage troede på bæredygtighed, natur og at være gode mod planeten. Mærket producerer derfor bæredygtigt, og siden 2015 har fabrikken i Burgos i Spanien været C02-neutral. Her produceres al energi fra solpaneler, og alt spildevand behandles og genbruges. Der anvendes også 95 % genbrugsplast, og mærket forbedrer dette løbende. Biolage er gennem årene blevet førende inden for professionel hårpleje. Både med hensyn til hårpleje og med hensyn til at reducere sit CO2-fodaftryk.

Mærket bag shampoo Biolage

Biolage er et mærke af professionelle hårplejeprodukter, der blev grundlagt af Arnie Miller, som mente, at naturen kunne bruges perfekt til at beskytte og pleje håret. Mærket er baseret på videnskaben om naturlig hårvækst og naturens evne til at reparere og forbedre hårskader. Produkterne indeholder planteekstrakter og er uden parabener, hvilket gør dem skånsomme mod både hår og hud. Mærket tilbyder en bred vifte af hårplejeprodukter, fra shampoo og balsam til stylingprodukter og behandlinger. Ved hjælp af innovativ teknologi og kliniske forsøg fortsætter mærket med at være førende inden for professionel hårpleje. Medarbejderne står for professionalisme, ærlighed, sundhed og for naturen.

Køb Biolage shampoo hos Salontotal.dk

Har du lyst til at teste den lækre shampoo Biolage nu? Så bestil dine yndlingsprodukter nu på Salontotal.dk, og vi leverer dem så hurtigt som muligt hjem til dig. Hvis du gør det søndag til fredag inden kl. 22.00, kan den blive leveret til dit hjem allerede næste dag. Hvis du bestiller for 35 € eller mere, er forsendelsesomkostningerne helt gratis. Har du spørgsmål om et produkt eller andre ting? Så kontakt venligst vores kundeservice. De er tilgængelige mandag til fredag fra kl. 9.00 til 21.00 og lørdag fra kl. 10.00 til 16.00. Vi vil med glæde hjælpe dig!

at ansøge

ny hos salontotal.dk

glemt din adgangskode?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Du modtager den en gang om ugen og er opdateret om de nyeste produkter, rabatkoder og tip & tricks. Og det allerbedste? 15 kr rabat, når du tilmelder dig!

Glemt din adgangskode?

Indtast din e-mail-adresse nedenfor. Vi sender dig derefter en ny adgangskode.