gratis forsendelse fra 265 kr bestilt før 22:00, sendes i dag! kundeanmeldelse 4.1/5

Biolage shampoo

I Biolages shampoo finder du hovedsageligt botaniske ingredienser. Mærket tror på naturens kraft. Dets produkter leverer blændende resultater og gør stylister verden over glade den dag i dag. Shampooen Biolage er blandt andet et professionelt hårplejeprodukt, der er designet til at rense og pleje håret. Den indeholder planteekstrakter og er parabenefri, hvilket gør den skånsom mod både hår og hud. Shampooen Biolage har en behagelig kvalitet og er god for miljøet, da den er fremstillet af naturlige ingredienser, der er nøje udvalgt for at maksimere deres effektivitet uden at skade miljøet. Mærket er kendt for sine innovative produkter og har et bredt udvalg af shampooer, der er specielt designet til at opfylde behovene hos forskellige hårtyper. Se produkterne nu på Salontotal.dk! Læs mere >>

Sortering

Pr. Side
Biolage
  • se alt
  • se mindre
Hårtype
  • se alt
  • se mindre
Udvalgte
Problemer med hovedbunden
Problemer med håret
Ingredienser
Kategori
  • se alt
  • se mindre
Pris

Shampoo Biolage miljøvenlig

Skaberne af bl.a. shampoo Biolage troede på bæredygtighed, natur og at være god mod planeten. Derfor producerer mærket bæredygtigt, og siden 2015 har fabrikken i Burgos, Spanien, været C02-neutral. Her bliver al energi genereret af solpaneler, og alt spildevand bliver renset og genbrugt. Der arbejdes også med 95 % genbrugsplast, og mærket forbedrer dette løbende. I løbet af årene er Biolage blevet førende inden for professionel hårpleje. Både med hensyn til hårpleje og med hensyn til at reducere sit CO2-fodaftryk.

Mærket bag shampoo Biolage

Biolage er et mærke af professionelle hårplejeprodukter, der blev grundlagt af Arnie Miller, som troede på, at naturen kunne bruges perfekt til at beskytte og pleje håret. Mærket er baseret på videnskaben om naturlig hårvækst og naturens evne til at reparere og forbedre hårskader. Produkterne indeholder planteekstrakter og er parabenefri, hvilket gør dem skånsomme mod både hår og hud. Mærket tilbyder et bredt udvalg af hårplejeprodukter, fra shampoo og balsam til stylingprodukter og behandlinger. Ved hjælp af innovativ teknologi og kliniske forsøg fortsætter mærket med at være førende inden for professionel hårpleje. Medarbejderne står for professionalisme, ærlighed, sundhed og for naturen.

 

at ansøge

ny hos salontotal.dk

glemt din adgangskode?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Du modtager den en gang om ugen og er opdateret om de nyeste produkter, rabatkoder og tip & tricks. Og det allerbedste? 15 kr rabat, når du tilmelder dig!

Glemt din adgangskode?

Indtast din e-mail-adresse nedenfor. Vi sender dig derefter en ny adgangskode.