gratis forsendelse fra 265 kr bestilt før 22:00, sendes i dag! kundeanmeldelse 4.1/5

Eleven Australien

Eleven Australia er et brand for forskellige hårprodukter. Navnet siger det hele, da det blev grundlagt i Australien af to australiere. Starten var med ét produkt, og nu er sortimentet vokset til et komplet brand med mere end 25 produkter. Eleven Australia har produkter til alle hårtyper i sit sortiment. Har du brug for mere volumen? Vil du holde dine blonde lokker smukke? Eller er du på udkig efter produkter, der fugter? Eleven Australia har det hele! Desuden er alle deres produkter farvesikre, cruelty free, parabene free og veganske.

Sortering

Pr. Side
Eleven Australia
  • se alt
  • se mindre
Hårtype
Udvalgte
Problemer med hovedbunden
Problemer med håret
Gave-type
Kategori
  • se alt
  • se mindre
Pris
  • se alt
  • se mindre

Typer af Eleven Australia-produkter

Eleven Australias sortiment består af forskellige produkter, som hver især har forskellige mål. Er du for eksempel på udkig efter mere fugt? Så er hydration-linjen helt sikkert noget for dig. Hvis du er færdig med groft og kruset hår, kan du prøve Smooth Me Now-linjen. Hvis dit hår er skadet, kan Repair My Hair være løsningen. Ud over disse tre fantastiske linjer er der mange flere forskellige muligheder.

Styling og efterbehandling

Udover mærkets Eleven Australia shampoo, balsam og hårmasker, finder du flere stylingprodukter i serien. Med den særlige styling & finish-linje kan du nemt skabe din yndlingsfrisure. Der er blandt andet hårspray, cremer, paste, tørshampoo og voks.

Ingredienser fra Eleven Australia

Eleven Australia-produkter er kendt for deres fine brug og bedste ingredienser. For eksempel indeholder produkterne hydrolyserede hvede- og sojaproteiner. Disse giver mere volumen. Accacia-frøet i produkterne giver næring og pleje. Arganolien giver blandt andet glans og gør dit hår blødt. Eleven Australias produkter indeholder også olier fra avocado, kokos og appelsin.

Er Eleven Australias produkter velegnede til din hårtype?

Mærkets produkter er velegnede til forskellige hårtyper, herunder krøllet, glat, tyndt og tykt hår. Sortimentet er mangfoldigt og tilbyder løsninger, der passer til specifikke behov, så alle kan finde det ideelle produkt til deres hårtype.

Hvilke produkter anbefales til styling af kort hår?

Brandet har anbefalinger til styling af kort hår. Sea Salt Texture Spray er ideel til at skabe tekstur, mens stylingcremer som Styling Cream kan bruges til form og kontrol.

Hvilke produkter anbefales til tørt hår?

Til tørt hår anbefales Hydrate My Hair Moisture Shampoo. Sammen med denne kan den tilhørende balsam bruges. Disse produkter er beriget med australsk macadamiaolie, som giver dyb fugt og genopretter fugtbalancen. Det efterlader håret blødt og sundt.

Placer din ordre på Salontotal.dk

Er du blevet nysgerrig på Eleven Australias produktsortiment? Eller vil du gerne bestille andre produkter fra os? Så bestil fra Salontotal.dk! Vores kundeserviceteam er klar til at besvare alle dine spørgsmål.

at ansøge

ny hos salontotal.dk

glemt din adgangskode?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Du modtager den en gang om ugen og er opdateret om de nyeste produkter, rabatkoder og tip & tricks. Og det allerbedste? 15 kr rabat, når du tilmelder dig!

Glemt din adgangskode?

Indtast din e-mail-adresse nedenfor. Vi sender dig derefter en ny adgangskode.