gratis forsendelse fra 265 kr bestilt før 22:00, sendes i dag! kundeanmeldelse 4.1/5

Hårtype

Det er vigtigt at kende sin hårtype, så man kan passe bedst muligt på sine lokker. Salontopper tilbyder hårprodukter til alle hårtyper. Uanset om du har krøllet hår, skadet hår eller tyndt hår, kan du finde de perfekte produkter til din hårtype i vores sortiment.

Sortering

Pr. Side
Hårtype
 • se alt
 • se mindre
Udvalgte
 • se alt
 • se mindre
Problemer med hovedbunden
 • se alt
 • se mindre
Problemer med håret
 • se alt
 • se mindre
Ingredienser
 • se alt
 • se mindre
Gave-type
Kategori
 • se alt
 • se mindre
Pris
 • se alt
 • se mindre
Brand
 • se alt
 • se mindre

Shop efter hårtype

Find i en oversigt, hvilke produkter der passer bedst til din hårtype.

Afro-hår

Kruset hår kan defineres som tæt krøllet hovedhår. Håret består af masser af små krøller, der ser ud til at hobe sig op. Håret er ofte tørt og kan være skørt. Det er vigtigt at bruge fugtgivende produkter, der fugter håret tilstrækkeligt. Vælg en shampoo og balsam specielt til afrohår, og brug en hårmaske regelmæssigt for at give det ekstra næring.

Beskadiget hår

Har du spaltede spidser, kedeligt hår og/eller hår, der let knækker? Så er der stor sandsynlighed for, at dit hår er skadet. Vælg en genopbyggende shampoo, balsam og hårmaske, som vil gøre dit hår sundt og glansfuldt igen. Tip: Undgå at bruge varmeredskaber! Lad dit hår lufttørre så meget som muligt.

Kemisk behandlet hår

Kemisk behandlet hår har brug for ekstra pleje. Kemiske behandlinger omfatter hårfarvning, hårfjerning og permanent. Denne pleje er bl.a. nødvendig for at genoprette håret. Brug en shampoo og balsam specielt til kemisk behandlet hår. Sørg også for at bruge en god beskyttelse mod varme og UV-stråler. Tilføj ekstra pleje ved at bruge en hårmaske eller leave-in balsam.

Tørt hår

Har du kruset hår og spaltede spidser? Så er der stor sandsynlighed for, at dit hår er tørt. Brug hovedsageligt fugtgivende produkter til at give dit hår ekstra fugt. Du kan også følge flere tips til tørt hår for at minimere tørt hår så meget som muligt.

Tykt hår

Tykt hår har en tendens til at være tungt og uhåndterligt til tider. Brug en shampoo og balsam, der er specielt designet til tykt hår, som ikke tynger håret ned og giver god fugt. En leave-in-balsam kan hjælpe med at gøre jet-hår mere håndterbart.

Tyndere hår

Hvis du bemærker, at dit hår bliver tyndere, er det vigtigt at vælge den rigtige pleje. Gå efter hårprodukter, der er specielt udviklet til tyndt hår, da de indeholder ingredienser, der stimulerer hårvæksten. Sørg også for at få god hovedbundspleje. Et hårvækstserum kan hjælpe med at stimulere hårvæksten.

Fint hår

Mangler dit hår volumen og bliver det let slapt ? Så har du fint hår. Brug hårprodukter, der giver dit hår volumen. Der findes også mange fine stylingprodukter, såsom mousse eller hårspray, der giver håret mere fylde og tekstur. Undgå hårprodukter, der kan tynge dit hår ned.

Farvet hår

Når du har farvet dit hår, vil du gerne have, at det holder så længe som muligt. Så brug produkter specielt til farvet hår, da de er designet til at få farven til at holde. Sørg også for at have en god beskyttelse mod varme og UV-stråling. Farvet hår skal også kunne holde til meget, så brug altid en hårmaske og/eller leave-in conditioner for at holde håret sundt.

Krøllet hår

Krøllet hår lider ofte af krus og tørhed. Brug en shampoo og balsam specielt til krøllet hår, og sørg for, at det er godt fugtet. En leave-in-balsam eller krøllecreme kan hjælpe med at holde dine krøller smukke og krusfri. Følger I CG-metoden? I vores sortiment har vi mange CG-sikre produkter. De er mærket CG proof.

Fedtet hår

Fedtet hår bliver hurtigt fed tet ved rødderne og kan se slapt ud. Vælg en shampoo og balsam specielt til fedtet hår, og vask ikke håret for ofte for at undgå overproduktion af talg. En tørshampoo kan hjælpe med at holde håret friskt mellem hårvaskene.

Du finder mange produkter i vores sortiment, ikke kun til hårpleje, men også til hovedbundsproblemer. Har du fundet din hårtype, og vil du have den rigtige pleje til dit hår? Tag et kig på det store udvalg af hårprodukter hos Salontopper, og vælg de produkter, der passer til din hårtype. På den måde kan du sørge for, at dit hår altid er i topform!

Ofte stillede spørgsmål

Hvilken hårtype har jeg?

Din hårtype bestemmes af flere faktorer, herunder struktur, tykkelse, tekstur og mængden af olieproduktion. Hårtyper spænder fra glat til bølget til krøllet og kruset. Det kan være smart at studere dit hår, før du køber produkter. På den måde ved du nemlig, hvordan du skal vaske og style det for bedre at forstå din hårtype. En professionel frisør kan også hjælpe med at identificere din hårtype og give råd om den rigtige hårpleje.

at ansøge

ny hos salontotal.dk

glemt din adgangskode?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Du modtager den en gang om ugen og er opdateret om de nyeste produkter, rabatkoder og tip & tricks. Og det allerbedste? 15 kr rabat, når du tilmelder dig!

Glemt din adgangskode?

Indtast din e-mail-adresse nedenfor. Vi sender dig derefter en ny adgangskode.