gratis forsendelse fra 265 kr bestilt før 22:00, sendes i dag! kundeanmeldelse 4.1/5

Sassoon

I mere end 60 år har Sassoon været baseret på at udvikle og levere uddannelse i verdensklasse på deres akademier og uddannelsescentre rundt om i verden. Produkterne matcher tendenserne fra catwalken. Mærket samarbejder faktisk med mange modehuse og har de rigtige, passende produkter til enhver hårtype. Inden for Sassoons sortiment finder du farve, pleje og finish. Så du kan skabe din egen farve med hårfarve og få de fineste plejeprodukter fra Sassoon Professional. Oplev udvalget nu på Salontotal.dk! Læs mere >>

 

Sortering

Pr. Side
Sassoon
Hårtype
  • se alt
  • se mindre
Udvalgte
Ingredienser
Kategori
  • se alt
  • se mindre
Pris
  • se alt
  • se mindre

Historien bag Sassoon

Sassoon er et verdenskendt hårmærke, der er kendt for sine elegante og stilfulde frisurer. Mærket blev grundlagt af den berømte frisør Vidal Sassoon, som blev kendt for sine innovative og elegante frisurer. Mærket tilbyder en bred vifte af hårpleje- og stylingprodukter, herunder shampoo, balsam, hårlak og stylingprodukter. Mærket er kendt for den høje kvalitet af sine produkter og den professionelle service, som det tilbyder i sine saloner rundt om i verden. Takket være sin unikke og tidløse stil er det stadig et af de mest populære hårmærker i verden.

Sassoon farvelægning

Et af de mest kendte farveprodukter er Chromatology Cremagel. Chromatology er et samlet farvekoncept, der er designet til at fremhæve, fejre og udvikle farver i salonen. Opfindelsen af Chromatology, Sassoon Professionals farveserie, er et omfattende farvesystem med uendelige blandingsmuligheder og et avanceret plejesystem, der giver spektakulære resultater i høj definition. Den naturligt udseende glans og lysreflektion sikrer, at hvert hår har sin egen karakter og farve - ligesom naturligt hår.

 

at ansøge

ny hos salontotal.dk

glemt din adgangskode?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Du modtager den en gang om ugen og er opdateret om de nyeste produkter, rabatkoder og tip & tricks. Og det allerbedste? 15 kr rabat, når du tilmelder dig!

Glemt din adgangskode?

Indtast din e-mail-adresse nedenfor. Vi sender dig derefter en ny adgangskode.