gratis forsendelse fra 265 kr bestilt før 22:00, sendes i dag! kundeanmeldelse 4.1/5

Neglefil

Der bruges en neglefil til at vedligeholde neglene. Med en fil former du neglene og glatter neglekanterne. Der findes alle slags neglefile på markedet til forskellige negle (f.eks. naturlige negle, akryl- eller gelenegle). Leder du efter en god neglefil? Du kan finde dem hos Salontopper!

 

Sortering

Pr. Side
Kategori
Pris
Brand

Neglefil negle

En fil er ofte lavet af metal, pap, glas eller træ. Hvilken type materiale der er bedst for dig, afhænger af sømmen. Populære typer er:

 • Standard neglefil: Mange forbrugere og saloner har sikkert en sådan fil liggende. Denne er dobbeltsidet og har to forskellige korntyper på hver side. De passer faktisk til alle negle og sælges i stort omfang.
 • Glasneglefil: er lavet af glas, har fine korn og er meget holdbar. Den er perfekt til at forfine og forme neglene og udjævne buler på neglens overflade.
 • Elektrisk neglefil: bruges hovedsageligt af professionelle neglefolk eller forbrugere, der har stor erfaring med manicure. Den er elektrisk og reparerer/fikserer let og hurtigt knækkede negle.
 • Keramisk neglefil: er perfekt til svage og skrøbelige negle, da den er meget skånsom mod den naturlige negl.
 • Bufferblok: har forskellige korntyper på hver side, så du kan bruge en bufferblok til bl.a. at forme og fjerne kanter. En bufferblok er uundværlig under en (hjemme)manicure.

Hvordan bruger man en neglefil?

Når du filer dine negle, er det vigtigt at huske på nogle få ting. Det er vigtigt, at du kun filer neglene i én retning (mod midten af neglen), for hvis du bliver ved med at file op og ned, vil neglen blive presset, og der kan opstå revner. Du bør heller aldrig fjerne for meget fra siderne, da neglene ellers kan knække. På naturlige negle skal du altid bruge et fint korn, så neglene ikke bliver beskadiget eller spaltede.

Den bedste neglefil

En neglefil er et must, når du skal vedligeholde neglene, men det er vigtigt at vælge den bedste neglefil til dine negle. Det er ikke kun materialetypen, der er vigtig, men også gruset. Ved gryn forstås det granulære materiale. Jo højere kornstørrelse, jo glattere føles neglefilen. Du kan bruge følgende kornstørrelser: 80 er meget groft, 100 groft, 120 middelgroft, 120 middelstort, 180 middelstort, 240 fint, 2400 meget fint og 3600+ er til polering.

Hos Salontopper finder du bl.a. gode neglefile fra NailPerfect. Vi forklarer gerne, hvilken af dem der er bedst at bruge til hvilken effekt:

 • Halfmoon 150/150: bruges til at forme neglene efter produktplacering og til at blende tips.
 • Halfmoon 180/180: bruges til at fjerne produktet og er også velegnet til naturlige negle under forberedelsesproceduren.
 • Halfmoon 240/240: perfekt til formning af gelenegle, også velegnet til forberedelse af tynde og beskadigede negle.
 • Halfmoon 100/180: er velegnet til formning og efterbehandling af neglen.
 • Jumbo 150/180: bruges til at forme neglene (efter påføring af produktet) og til at blende spidserne.
 • 180 Grit: eliminerer dybe linjer i produktet før polering og er velegnet til brug på den naturlige negl under forberedelsesproceduren.
 • Svampebuffer: bruges til polering af negle.
 • Miracle Shine 600/4000: hjælper dig med at polere dine negle flot og glat. Brug den grønne side først, og polér derefter neglene med den hvide side for at opnå en flot højglans effekt.

 

at ansøge

ny hos salontotal.dk

glemt din adgangskode?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Du modtager den en gang om ugen og er opdateret om de nyeste produkter, rabatkoder og tip & tricks. Og det allerbedste? 15 kr rabat, når du tilmelder dig!

Glemt din adgangskode?

Indtast din e-mail-adresse nedenfor. Vi sender dig derefter en ny adgangskode.