gratis forsendelse fra 300 kr bestilt før 22:00, sendes i dag! kundeanmeldelse 4.1/5

Hårtilbehør

Du har selvfølgelig alle mulige forskellige former for hårtilbehør til dit hår, lige fra elastikker til glidere. Disse hårtilbehør findes i mange forskellige mærker, typer og størrelser. Vi har et bredt udvalg af hårtilbehør online til dig! Så der er helt sikkert et passende tilbehør til dig.

Sortering

Pr. Side
Hårtype
Udvalgte
Gave-type
Kategori
  • se alt
  • se mindre
Pris
  • se alt
  • se mindre
Brand
  • se alt
  • se mindre

Hårtilbehør

For at skabe det bedste look kan du bruge alle former for hårtilbehør, lige fra elastikker til hårnåle og hårbånd. Forskellige looks kræver specifikt hårtilbehør, usynligt eller noget, der skiller sig ud og matcher dit outfit. Vi har det hele til dig!

Hårelastikker

Når man tænker på hårtilbehør, er hårelastikker naturligvis det første, man kommer til at tænke på. Der findes forskellige typer af hårelastikker, så vi opregner de vigtigste og deres funktion:

Mini hårelastikker

Disse hårgummibånd bruges hovedsageligt til styling og til at skabe smukke frisurer, hvor håret skal holdes sammen usynligt. Disse elastikker fås derfor også i gennemsigtige og mørkebrune farver, så de ikke skiller sig ud i forskellige hårtyper.

Spiral elastisk

Almindelige elastikker kan trække i dit hår, fordi de sidder meget stramt omkring hestehalen eller fletningen. Med spiralelastikker har du dette i mindre grad, da spiralformen holder håret sammen på en anden måde. De findes i mange forskellige former og størrelser. Invisibobble er et velkendt mærke af spiralelastikker til håret.

Scrunchies

1980'ernes scrunchie kan stadig findes og fås overalt. Elastik med et stof omkring kan fuldende et outfit. Denne trend går og kommer, når den vil, så det er altid praktisk at have en anden scrunchie med!

Smukke hårtilbehør

Forskellige hårtilbehør er ikke kun funktionelle, men også beregnet til at fuldende dit look. Du har f.eks. alle mulige varianter af hårklemmer og hårnåle, der passer til dit outfit eller sikrer håret på en legende måde.

Hårnåle

En lille hårnål er praktisk til at fastgøre en lås, der har sin egen vilje, eller til at holde de frynser, du ønsker at vokse langt ud af dine øjne. Ved at vælge en sjov hårnål kan du udtrykke din personlighed og få den til at passe til dit outfit!

Sliders

Smukke updos kan ikke laves uden glidende pinde. Disse usynlige pins kan bruges til at sætte din smukke frisure op til en gallafest eller anden begivenhed, uden at nogen kan se dem. Sliders er altid praktiske at have med hjemme.

Hårspænder

Hårspænder er et andet must-have blandt dit hårtilbehør. Du kan nemt ordne dit hår uden at skulle pille for meget ved det. En hårspænde kan hurtigt skabe et afslappet og alligevel elegant look.

Hårbånd

Et hårbånd kan være enkelt og elegant eller muntert og overdrevet - med et hårbånd kan du holde dit hår ude af ansigtet med et flot touch. Vi har mange forskellige pandebånd med alle mulige sjove prints eller helt enkle og enkle.

Hårtilbehør til børn

I vores sortiment har vi også masser af sjovt hårtilbehør til børn. Med sjove temaer som enhjørninge, dyr og prinsesser. Alt sammen i sjove farver, og selvfølgelig fås børnehårtilbehøret i en mindre størrelse!

at ansøge

ny hos salontotal.dk

glemt din adgangskode?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Du modtager den en gang om ugen og er opdateret om de nyeste produkter, rabatkoder og tip & tricks. Og det allerbedste? 15 kr rabat, når du tilmelder dig!

Glemt din adgangskode?

Indtast din e-mail-adresse nedenfor. Vi sender dig derefter en ny adgangskode.