gratis forsendelse fra 265 kr bestilt før 22:00, sendes i dag! kundeanmeldelse 4.1/5

Tilbehør til håret

En flot frisure starter selvfølgelig med hårtilbehør. Og det findes der selvfølgelig mange forskellige slags af. Fra hårpynt til elastikker og glidere. Hårpynt findes i mange forskellige farver, former og størrelser. Vi har et bredt udvalg af hårtilbehør online, så du kan helt sikkert finde noget, der passer til dig. Oplev alt tilbehør på Salontotal.dk!

Sortering

Pr. Side
Hårtype
Udvalgte
Gave-type
Kategori
  • se alt
  • se mindre
Pris
  • se alt
  • se mindre
Brand
  • se alt
  • se mindre

Typer af hårtilbehør

For piger med kort og langt hår er hårtilbehør et must. De giver dig mulighed for at skabe de bedste looks. Elastikker, glidere og hårbånd er det mest kendte tilbehør. Der findes også specielt hårtilbehør, for eksempel usynlige elastikker eller en iøjnefaldende klemme. Vi har det hele til dig!

Forskellige elastikker

En af de mest kendte accessories er en hårelastik. Den er ideel til at lave en hestehale, knold eller fletning. Den er nem at bruge, og man kan ikke have nok af dem i huset. Ikke desto mindre findes der forskellige typer, såsom en mini hårelastik eller en spiralelastik. Mini-elastikker bruges primært til styling og til at lave flotte frisurer, hvor håret skal holdes sammen på en usynlig måde. Disse elastikker er farvede i transparent og mørkebrun, så de ikke skiller sig ud i forskellige hårtyper. Med en spiralelastik trækker håret mindre, fordi spiralen former håret på en anden måde og holder det sammen. Den fås også i flere farver. Et velkendt mærke af spiralelastikker er Invisibobble.

Scrunchie

En ret trendy elastik er scrunchien. Det er en elastik med stof omkring, og den kan fuldende et outfit. Scrunchien findes i tynde, tykke og mange farvede varianter. Det har været en trend siden 1980'erne. Desuden kommer og går denne trend, når den vil, så det er altid praktisk at have endnu en scrunchie!

Fiksering af dit hår

Når du vil sætte håret op, kan du selvfølgelig gøre det med hårtilbehør. Måske foretrækker du ikke at gøre det med en elastik. Heldigvis er der mange andre muligheder!

Hårnåle, skydere og clips

En lille hårnål er et must, når man nogle gange har en lok, der har sin egen vilje. En nål er også ideel, når du vil holde dine frynser ude af øjnene. Glidere er uundværlige til smukke opsætninger. Disse usynlige glidestifter bruges til at sætte din smukke frisure op. Desuden er hårklemmen et andet must-have blandt dit hårtilbehør. Du kan nemt sætte dit hår uden at fumle. En hårklemme kan hurtigt skabe et afslappet eller elegant look. Faktisk er alt dette tilbehør uundværligt!

Hårtilbehør til børn

Til børn er hårtilbehør som elastikker og clips meget praktisk. Ud over at være praktiske kan de være en legende og munter tilføjelse til deres frisure. Med sjove temaer som enhjørninger, dyr og blomster er de superglade. Hårtilbehør til børn fås i alle mulige farver og størrelser.

Bestilling af hårtilbehør

Salontotal.dk har vi et bredt udvalg af hårtilbehør. Bestil dit yndlingshårtilbehør i dag på Salontotal.dk!

Har du spørgsmål?

Hvis du har spørgsmål om et produkt, eller hvis noget er uklart, kan du altid kontakte vores kundeservice. Gå til kontakt for at finde telefonnummer og e-mailadresse. Vi vil med glæde hjælpe dig!

at ansøge

ny hos salontotal.dk

glemt din adgangskode?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Du modtager den en gang om ugen og er opdateret om de nyeste produkter, rabatkoder og tip & tricks. Og det allerbedste? 15 kr rabat, når du tilmelder dig!

Glemt din adgangskode?

Indtast din e-mail-adresse nedenfor. Vi sender dig derefter en ny adgangskode.