gratis forsendelse fra 265 kr bestilt før 22:00, sendes i dag! kundeanmeldelse 4.1/5

Trimmer

Leder du efter en enhed til at trimme dit ansigtshår? Så er en hårtrimmer det, du har brug for. De er nemme at bruge til at stramme hårkonturer og trimme overskæg, skæg eller bakkenbarter. Der findes mange forskellige typer, men hvilken er nu den bedste trimmer? Vi vil med glæde hjælpe dig.

Sortering

Pr. Side
Udvalgte
Gave-type
Kategori
Pris
  • se alt
  • se mindre
Brand
  • se alt
  • se mindre

Hårtrimmer og næsetrimmer

Med en hårtrimmer kan du holde konturer, overskæg, skæg og bakkenbarter flotte og elegante. De er behagelige at holde i hånden, og du kan arbejde meget præcist med dem. De fleste trimmere leveres med påsættelige hætter til at trimme hårene til den ønskede længde. Husk at vedligeholde din enhed regelmæssigt for at forlænge dens levetid!

Øre- og næsetrimmeren er næsten uundværlig på badeværelset. Disse er specielt fremstillet til at trimme hår på vanskelige steder. Hårene vokser desværre også på små steder, og disse kan desværre ikke fjernes med et stort apparat. Hvis du ikke bryder dig om uønsket hår, er denne Moser Senso noget for dig. Nogle enheder omfatter også en børste til trimning af øjenbryn.

Den bedste trimmer

Det er svært at sige, hvad der er den bedste trimmer. Har du et kort skæg eller skægstubbe? Er du på udkig efter en trådløs eller kablet version? Ønsker du en multifunktionel enhed med flere tilbehør eller en uden ekstraudstyr? Der findes mange forskellige typer og mærker, men det er personligt, hvilken der passer bedst til dig. De næstbedste fra Salontotal.dk er Wahl Super 1592, Andis Profoil TS-2 Shaver Plus og Comair Black Expert.

Forskellen mellem en trimmer og en klipper

En klipper er velegnet til grovere arbejde. Dette omfatter afkortning af langt(e) hår og langt skæg. Med en trimmer kan du arbejde mere præcist. Tænderne er tættere på hinanden, og apparatet er noget mindre. Det er fantastisk til præcist arbejde, f.eks. til at trimme skæg eller overskæg, men også til at holde konturerne glatte.

Vedligeholdelse af en trimmer

Det er vigtigt at vedligeholde din trimmer regelmæssigt. Fjern løse hår fra apparatet, og oliér knivene godt. Denne olie er meget tynd, flydende og ikke fedtet. Hår vil derfor ikke sætte sig fast mellem bladene, så de forbliver skarpe i længere tid. Vedligeholdelse af dit yndlingsapparat er derfor uundværlig for at forlænge dets levetid. Alle vedligeholdelsesprodukter kan også bestilles hos os.

at ansøge

ny hos salontotal.dk

glemt din adgangskode?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Du modtager den en gang om ugen og er opdateret om de nyeste produkter, rabatkoder og tip & tricks. Og det allerbedste? 15 kr rabat, når du tilmelder dig!

Glemt din adgangskode?

Indtast din e-mail-adresse nedenfor. Vi sender dig derefter en ny adgangskode.