gratis forsendelse fra 265 kr bestilt før 22:00, sendes i dag! kundeanmeldelse 4.1/5

Wella Professionals Leave-in Conditioner

Har du normalt ret tørt hår? Så er Wella Professionals' Leave-in Conditioners løsningen. Navnet siger det hele: det er en balsam, der ikke skal vaskes ud. Fordi du ikke skyller balsammen ud, giver du dit hår tid til at absorbere produktet ordentligt for at opnå dyb hydrering.

Sortering

Pr. Side
Wella Professionals
Hårtype
Problemer med håret
Pris

Hvad gør Leave-in Conditioner fra Wella Professionals?

Leave-in Conditioners er perfekte til tørt hår. Du vasker ikke produktet ud, og derfor får balsammen længere tid til at trænge ordentligt ind i håret. Derudover sikrer en Leave-in Conditioner, at håret er beskyttet hele dagen.

Sådan bruger du Wella Leave-in Conditioner

Det er vigtigt at bruge en Conditioner for at pleje dit hår. Hvis du ønsker at give dit hår en ekstra smule opmærksomhed, skal du bruge en Leave-in Conditioner. Efter brusebadet skal du påføre en generøs dråbe på dine håndflader og derefter fordele den på håret. Fordi balsammen ikke skylles ud, giver den dyb hydrering.

Invigo Colour Brilliance Miracle BB Spray Leave In Balm

En ægte runner up er Wella Professionals Invigo Colour Brilliance Miracle BB Spray Leave In Balm fra Wella Professionals. Leave In Balm er en favorit, når det gælder om at beskytte håret. Efter påføring af balsammen føles håret smidigt, men bestemt ikke fedtet. Brug produktet til at bekæmpe farveafblegning.

Har dit hår brug for endnu mere pleje og kunne godt bruge mere glans? Så overvej et Wella Serum eller vælg en god Wella-olie.

Køb Wella Professionals produkter hos Salontopper

Hos Salontopper har vi et bredt udvalg af Wella Professionals hårprodukter. Når du bestiller inden kl. 23:59 (fra søndag til torsdag), bliver din pakke leveret næste dag!

at ansøge

ny hos salontotal.dk

glemt din adgangskode?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Du modtager den en gang om ugen og er opdateret om de nyeste produkter, rabatkoder og tip & tricks. Og det allerbedste? 15 kr rabat, når du tilmelder dig!

Glemt din adgangskode?

Indtast din e-mail-adresse nedenfor. Vi sender dig derefter en ny adgangskode.