gratis forsendelse fra 265 kr bestilt før 22:00, sendes i dag! kundeanmeldelse 4.1/5

Ga.Ma

GA.MA har bestræbt sig på at producere professionelle skønheds- og stylingredskaber i mere end 40 år. Mærkets hårtørrere, glattejern og andre produkter tilbydes i mere end 50 forskellige lande. Kvaliteten af produkterne er altafgørende hos GA.MA. Sortimentet omfatter glattejern, hårklippere, hårbørster og hårtørrere. Oplev GA.MA's professionelle produkter på Salontotal.dk. Læs mere >>

 

Sortering

Pr. Side
Kategori
  • se alt
  • se mindre
Pris
  • se alt
  • se mindre

GA.MA værktøjer til hårstyling

GA.MA's hårstylingredskaber er nemme at bruge og stilfuldt designet. Brandet værdsætter, hvordan deres produkter bruges. De fine håndtag og strømlinede former sikrer komfortabel og ubesværet styling. Produkterne er velegnede til hjemmebrug og salonsessioner.

Trimmere og barbermaskiner

Mærkets trimmere og shavere er de perfekte redskaber til hårpleje. Med specielle teknologier og gode materialer giver de en fremragende brugeroplevelse. Uanset om det er til at skabe glat skæg, trimme konturer eller udglatte ansigtet: GA.MA's trimmere og shavere er pålidelige og nemme at bruge. De kombinerer funktionalitet med et stilfuldt, praktisk design og er ideelle til både professionel brug og daglig grooming derhjemme.

Glattejern og hårtørrere

GA.MA er kendt for sine stylingprodukter, herunder glattejern og hårtørrere. Disse styler ubesværet håret. Med blandt andet temperaturkontrol giver mærkets glattejern den perfekte glathed uden at beskadige dit hår. Hårtørrerne giver en kraftig luftstrøm til hurtig tørring af håret. På den måde sikrer hårtørrerne, at dit hår ikke kruser.

Om mærket

GA.MA er et førende mærke inden for hårplejeindustrien. Det er kendt for sin brede vifte af stylingværktøjer. Med mange års erfaring og særlige teknologier tilbyder mærket forskellige produkter, herunder glattejern, hårtørrere og krøllejern. Disse professionelle værktøjer leverer fremragende ydeevne og sikrer smukke resultater. Uanset om du er på udkig efter glat, krøllet eller voluminøst hår, har GA.MA de rigtige værktøjer til at opfylde alle dine stylingbehov. Med mærket kan du opdage kvalitet og skabe det perfekte look uden besvær.

Bestil GA.MA fra Salontotal.dk

Vil du gerne style dit hår med GA.MA's stylingredskaber? Eller vil du hellere ændre dit look med en shaver fra mærket? Så bestil det fra Salontotal.dk og få masser af fordele. Har du et spørgsmål? Vores kundeservice vil med glæde hjælpe dig!

at ansøge

ny hos salontotal.dk

glemt din adgangskode?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Du modtager den en gang om ugen og er opdateret om de nyeste produkter, rabatkoder og tip & tricks. Og det allerbedste? 15 kr rabat, når du tilmelder dig!

Glemt din adgangskode?

Indtast din e-mail-adresse nedenfor. Vi sender dig derefter en ny adgangskode.