gratis forsendelse fra 265 kr bestilt før 22:00, sendes i dag! kundeanmeldelse 4.1/5

Solcreme

Solcremer er nærende produkter, der plejer din hud og giver den kulør, uden at du behøver at sidde i solen. Det beskytter din hud mod ældning og udtørring. Har du ikke set solen i et stykke tid, og er du klar til en flot kulør? Så brug en solcreme for at få den kulør, du ønsker. Det gode ved cremen er, at den også plejer din hud. Hos Salontopper handler du solcremer fra de fineste mærker.

Sortering

Pr. Side
Udvalgte
Kategori
Pris
Brand

Fordele ved solcreme

En af de største fordele ved en selvbruner er, at det er et sikkert alternativ til solbadning eller solarium. Faktisk giver selvbrunere dig mulighed for at få en flot kulør uden sol eller solarium. Med solcreme kan du opnå en smuk, sund glød, samtidig med at du passer godt på din hud. En anden fordel ved solcreme er, at den er hurtig og nem at påføre.

Resultatet

Resultatet af selvbruner er som regel synligt med det samme, men det kan tage flere timer, før farven er helt udviklet. Vær tålmodig og giv cremen tid til at tørre, ellers kan den give pletter. Den skal bruge lidt tid til at reagere på din hud. Så lad cremen tørre grundigt, før du tager et bad. De fleste solcremer holder i et par dage til en uge, afhængigt af din hudtype, og hvor godt du plejer den.

Brug af selvbruner

Det er enkelt at bruge selvbruner. Skrub eventuelt din hud på forhånd for at få et jævnt resultat. Påfør et tyndt lag creme på ren, tør hud. Bland selvbruneren godt ved ankler, knæ og albuer. Lad produktet trænge godt ind for at undgå pletter. Vask hænderne grundigt efter påføring. Farven udvikler sig i løbet af et par timer.

Bestil solcreme fra Salontotal.dk

Solcreme er ideel, hvis du kan lide at pleje din hud og give den kulør. Hvis du kan lide at bruge det, kan du bestille produktet med mange fordele på Salontotal.dk. Har du et spørgsmål? Vores kundeservice vil med glæde hjælpe dig!

at ansøge

ny hos salontotal.dk

glemt din adgangskode?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Du modtager den en gang om ugen og er opdateret om de nyeste produkter, rabatkoder og tip & tricks. Og det allerbedste? 15 kr rabat, når du tilmelder dig!

Glemt din adgangskode?

Indtast din e-mail-adresse nedenfor. Vi sender dig derefter en ny adgangskode.