gratis forsendelse fra 265 kr bestilt før 22:00, sendes i dag! kundeanmeldelse 4.1/5

Toppik

Det velkendte mærke Toppik tilbyder en perfekt løsning til forskellige hårproblemer. I Toppiks sortiment findes der flere produkter, der hjælper med at skjule udvækst, samt de berømte hårfortykkere med Toppiks egne håropbygningsfibre. Disse hjælper med at tykkere tyndt hår og får håret til at se fyldigere ud igen. Toppik ønsker, at du ikke skal bekymre dig om dit hår! Tag et kig på Toppiks brede sortiment og find et ønsket produkt til ethvert hårproblem.

Sortering

Pr. Side
Hårtype
Udvalgte
Ingredienser
Kategori
  • se alt
  • se mindre
Pris
  • se alt
  • se mindre

Toppik hår

Det amerikanske mærke Toppik Hair har leveret hårtabsprodukter til både mænd og kvinder i mere end 30 år. Toppik Hair er et mærke af hårplejeprodukter, der er designet til at hjælpe folk med tyndt hår eller skaldede pletter med at opnå et mere fyldigt, naturligt udseende hår. De har udviklet en proprietær hårfiber, der klæber godt til dit eget hår og øjeblikkeligt skaber et godt fyldigt look. Mærkets hovedprodukt er Toppik Hair Building Fibers, som er små fibre, der matcher dit eksisterende hår i farven og skaber en fyldigere effekt.

Toppik håropbygningsfibre

Toppik Hair Building Fibers er mikroskopiske fibre lavet af naturlige keratinproteiner, som klæber sig til det eksisterende hår for at give et fyldigere og tykkere look. I Toppiks produkter finder du de egenudviklede Hair Building Fibers, der får dit hår til at se fyldigere ud igen. Hårfibrene klæber sig til håret for at få de enkelte hårstrå til at se tykkere og fyldigere ud. Du finder dem også i Toppik Colored Hair Thickener, der hjælper med at tykkere forskellige nuancer af hår. Toppik hårfibrene er så populære, fordi de er meget modstandsdygtige over for forskellige vejrforhold. Så hvis du lider af tyndt hår, kan du bruge Toppik til at få dit hår til at se fyldigere ud uanset forholdene!

Toppik Root Touch Up

Lider du af udvækst eller vil du gerne skjule de grå hår? Toppik hjælper med sine Root Touch Up Sprays. Disse udgroningssprays er midlertidige hårfarver og fås i forskellige farver som sort, mellembrun, mørkebrun og lysebrun. Disse sprays er nemme at påføre topisk gennem en lille spraydyse og indeholder ingen ammoniak eller peroxid. Root Touch Up er en nem hjemme-løsning til at skjule udvækst og gråt hår!

Køb Toppik

Salontotal.dk kan du købe alle de populære Toppik-produkter. Hvis du bestiller dem fra søndag til fredag inden kl. 22.00 og de er på lager, har du dem i huset i morgen! Hvis du bestiller for mere end 35 €, betaler du ingen forsendelsesomkostninger.

at ansøge

ny hos salontotal.dk

glemt din adgangskode?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Du modtager den en gang om ugen og er opdateret om de nyeste produkter, rabatkoder og tip & tricks. Og det allerbedste? 15 kr rabat, når du tilmelder dig!

Glemt din adgangskode?

Indtast din e-mail-adresse nedenfor. Vi sender dig derefter en ny adgangskode.