gratis forsendelse fra 265 kr bestilt før 22:00, sendes i dag! kundeanmeldelse 4.1/5

Hårmaske

Leder du efter et produkt, der kan give dit hår et ekstra boost? Så er en hårmaske lige det, du leder efter! Du bruger en hårmaske en eller to gange om ugen som ekstra hårpleje ud over din shampoo og balsam. Vi har en bred vifte af fantastiske produkter, der passer til alle. Brug vores filtermuligheder til at finde den bedste hårmaske til din hårtype.Nyd dit velplejede hår!

Sortering

Pr. Side
Hårtype
 • se alt
 • se mindre
Udvalgte
 • se alt
 • se mindre
Problemer med hovedbunden
Problemer med håret
 • se alt
 • se mindre
Ingredienser
 • se alt
 • se mindre
Gave-type
Kategori
 • se alt
 • se mindre
Pris
 • se alt
 • se mindre
Brand
 • se alt
 • se mindre

Hvordan bruger man en hårmaske?

Før du bruger en maske, skal du først vaske dit hår. Påfør derefter masken i det fugtige hår, og koncentrer dig om længder og spidser. Du kan rede masken igennem håret for at sikre, at den er jævnt fordelt. Lad masken sidde i den anbefalede tid, som normalt er mellem 5 og 20 minutter, afhængigt af produktet. Skyl godt med vand, og nyd det velplejede, fugtede hår med forbedret glans og struktur!

Hvorfor er det godt at bruge en hårmaske?

Dit hår får et ordentligt boost af en hårmaske. Det er naturligvis dit hårs behov, der afgør, hvilket boost det får. For eksempel kan dit hår genvinde friskhed og sundhed, når det tidligere var groft og skørt. Men det anbefales også at bruge en hårmaske, når du har sundt hår. Udefrakommende påvirkninger, som fx solen, påvirker desværre dit hår. Det er et ekstra produkt til den bedste pleje. Den passer godt sammen med forskellige shampooer og balsam.

Typer af hårmasker

Der findes forskellige typer af masker til forskellige behov. Fugtgivende masker er ideelle til tørt hår, mens genopbyggende masker styrker skadet hår. Farvebevarende masker bevarer livskraften i farvet hår, og volumengivende masker giver tyndt hår ekstra fylde. Vælg en hårmaske, der passer til dine specifikke hårbehov for optimal pleje og resultater.

Ofte stillede spørgsmål

Hvor ofte kan man bruge den?

Brug en hårmaske en gang om ugen eller i henhold til det specifikke produkts anbefalinger. Det er en god tilføjelse til din almindelige hårrutine for at give dine lokker dyb pleje og reparere dem fra skader.

Hvordan virker en hårmaske?

En hårmaske indeholder nærende ingredienser, der trænger dybt ind i dine lokker. Den fugter, nærer og reparerer beskadiget hår. Ingredienserne i masken arbejder sammen om at styrke dit hår, reducere krus og give det en sund glans.

Hvornår skal man anvende hårmasken?

Påfør hårmasken efter hårvask. Påfør masken i fugtigt hår, så næringsstofferne optages optimalt, og afslut med balsam.

Hvor længe skal en hårmaske trænge ind?

Lad hårmasken sidde i ca. 5 til 10 minutter. Nogle masker kan tage længere tid, så læs altid instruktionerne på emballagen. Brug tiden til at slappe af og nyde en lille spa-oplevelse for dit hår!

Skal jeg skylle produktet ud?

Instruktionerne på emballagen fortæller dig, hvordan du bedst designer produktet. Vores trin-for-trin-plan ovenfor nævner, at du bør skylle en hårmaske ud. Det er vigtigt, så du fjerner det overskydende produkt. Hvis du foretrækker et produkt, som du ikke behøver at skylle ud, er det bedre at vælge en leave-in.

Hvilken hårmaske er bedst?

Den bedste hårmaske afhænger af din hårtype og dine behov. Vælg en maske, der er specielt designet til din hårtype, uanset om det er tørt, skadet, krøllet eller fint hår. Prøv forskellige mærker og formler for at finde ud af, hvilken maske der fungerer bedst for dine lokker. Du kan også altid spørge Salontotal.dk til råds!

Hvad er en hårmaske?

En hårmaske er en intensiv behandling til dit hår. Den er normalt tykkere og rigere end en normal balsam og indeholder nærende ingredienser som olier, proteiner og vitaminer. Formålet er at nære og fugte dit hår i dybden, så det bliver sundere og smukkere.

at ansøge

ny hos salontotal.dk

glemt din adgangskode?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Du modtager den en gang om ugen og er opdateret om de nyeste produkter, rabatkoder og tip & tricks. Og det allerbedste? 15 kr rabat, når du tilmelder dig!

Glemt din adgangskode?

Indtast din e-mail-adresse nedenfor. Vi sender dig derefter en ny adgangskode.