gratis forsendelse fra 300 kr bestilt før 22:00, sendes i dag! kundeanmeldelse 4.1/5

Hårmaske

Leder du efter et produkt, der kan give dit hår et ekstra boost? Så er en god hårmaske det, du leder efter! Du bruger en hårmaske en eller to gange om ugen som ekstra pleje ud over din shampoo og balsam. Vi har et bredt udvalg af gode hårmasker, så vi kan tilbyde alle et passende produkt. Brug vores filtermuligheder til at finde den bedste hårmaske til din hårtype.

Sortering

Pr. Side
Hårtype
  • se alt
  • se mindre
Udvalgte
  • se alt
  • se mindre
Problemer med hår
Ingrediënten
Gave-type
Kategori
  • se alt
  • se mindre
Pris
  • se alt
  • se mindre
Brand
  • se alt
  • se mindre

Brug af en hårmaske

En hårmaske er et velkoncentreret hårprodukt, som sikrer, at dit hår bliver plejet intensivt indefra og dermed får et ægte boost. Du kan derfor ikke sammenligne dette med en balsam. En balsam er mindre intensiv og plejer primært ydersiden af dit hår. En hårmaske har en fyldigere konsistens og virker dybere ind i håret. Den kan således fugte, styrke, blødgøre, reparere eller nære dit hår. Ved brug føles håret blødt og ser skinnende ud. Et uundværligt produkt i dit badeværelse.Du anvender hårmasken efter brug af din shampoo og før din balsam. Tag den ønskede mængde af masken og påfør den i længder og spidser af håret. Påfør den ikke ved hårrødderne, da dette kan få dit hår til at blive hurtigere fedtet.Indblødningstiden er forskellig fra produkt til produkt og mærke, så læs vejledningen om hvordan du skal bruge produktet grundigt igennem på forhånd. Er blødgøringstiden overstået? Så skylles masken godt ud.For at opnå de bedste resultater skal du bruge en hårmaske en eller to gange om ugen.Bruger du allerede en maske i din hårplejerutine?

Den bedste hårmaske

Der findes mange forskellige typer af masker. Du kan vælge en maske, der passer til alle hårtyper, men du kan også tilpasse den til din hårtype. Der findes f.eks. forskellige masker til afrohår, skadet hår, blondt hår, kemisk behandlet hår, tykt hår og mange flere hårtyper. Men hvad er den bedste hårmaske? Brug vores filtermuligheder til nemt at søge efter det produkt, der passer bedst til dit hår.

Køb hårmaske på Salontotal.dk

Salontotal.dk har vi et bredt udvalg af hårmasker. Fra hitprodukter som Kérastase Resistance Maque Force Architecte, Wella SP Luxe Oil Keratin Restore Mask, Matrix Total Results A Curl Can Dream Mask og mange flere. Hvis du bestiller din favorit hårmaske på Salontopper.dk inden kl. 23:59 (fra søndag til torsdag aften), bliver din ordre leveret i morgen. Om fredagen bliver bestillinger afgivet inden kl. 22:00 leveret i morgen. Sammen med vores partner PostNL gør vi vores yderste for at overholde den leveringstid, som vi har lovet dig, hvis produktet er på lager. Hvis din ordre er på 35 € eller derover, sender vi din ordre gratis.

Hvis du har spørgsmål til et produkt, eller hvis noget er uklart, kan du altid kontakte vores kundeservice. Vores kundeservice er tilgængelig mandag-fredag fra kl. 09:00 til 21:00 og lørdag fra kl. 10:00 til 16:00. Gå til kontakt for at få telefonnummer og e-mailadresse. Vi vil med glæde hjælpe dig!

God fornøjelse med at handle på Salontotal.dk!

at ansøge

ny hos salontotal.dk

glemt din adgangskode?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Du modtager den en gang om ugen og er opdateret om de nyeste produkter, rabatkoder og tip & tricks. Og det allerbedste? 15 kr rabat, når du tilmelder dig!

Glemt din adgangskode?

Indtast din e-mail-adresse nedenfor. Vi sender dig derefter en ny adgangskode.