gratis forsendelse fra 300 kr bestilt før 22:00, sendes i dag! kundeanmeldelse 4.2/5

Hairspray

Leder du efter det ene hårprodukt, der giver dit hår det sidste touch? En hårspray fra Salontotal.dk har garanteret den samme effekt på dit hår. Vi har et bredt udvalg af forskellige varianter af hårspray. Der findes et passende produkt til enhver hårtype. Vi har flere sprays i vores sortiment, der forhindrer, at din frisure ikke hænger ud. En hårspray løfter enhver frisure op til et højere niveau!

Sortering

Pr. Side
Hårtype
  • se alt
  • se mindre
Udvalgte
Kategori
  • se alt
  • se mindre
Pris
  • se alt
  • se mindre
Brand
  • se alt
  • se mindre

Den bedste hårspray til dit hår

Vi tilbyder forskellige typer hårspray. Du kan tænke på sprays til mere volumen, mere glans, mere struktur osv. Det holder også dit hår i form hele dagen lang. Afhængigt af hvad du vil gøre med dit hår, skal du vælge den bedste hårspray, der passer til det.

Med nogle af vores hårsprays kan du skabe flere forskellige effekter. Hvis du ønsker en løftende effekt, skal du påføre sprayen fra rødderne i fugtigt hår og føntørre det. For at opnå en nonchalant effekt kan du spraye produktet på håret mellem føntørringerne. Skab perfekt hold ved at style dit hår og derefter sprøjte hårsprayen over det. Skab volumen ved at bøje dig fremad og sprøjte sprayen gennem håret fra for til bag.

Sådan bruger du det

Der findes forskellige typer hårspray til forskellige hårtyper. Tykt, fint eller kruset hår: Der er en passende spray til alle på Salontotal.dk. Du kan bruge den til at sikre, at din klipning bliver på plads, eller til at bekæmpe kruset hår. For at sprede det over forskellige lag af håret, spray det i din børste og børst det gennem håret. Vidste du, at du ikke kun kan bruge hårspray til dit hår? Hvis du sprayer let over dit ansigt på afstand, kan det hjælpe med at få din makeup til at holde længere.

Køb hårspray på Salontotal.dk

Har vi formået at overbevise dig om alle fordelene ved at bruge hårspray? Så bestil din ideelle spray hos Salontotal.dk og få glæde af alle vores fordele. Du kan ikke kun regne med den bedste værdi for pengene, men også med superhurtig levering. Hvis stylingprodukterne er på lager, kan vi endda levere dem til dit hjem allerede næste dag. Alt du skal gøre er at afgive din ordre hos os inden kl. 23.59 søndag til fredag. Hvis du også bestiller for 35 € eller mere, er forsendelsesomkostningerne helt gratis. Hvis du har spørgsmål om nogen af vores produkter eller deres anvendelse, skal du ikke tøve med at kontakte vores kundeservice. Du kan få fat i dem mellem kl. 9 og 21 mandag til fredag og mellem kl. 10 og 16 om lørdagen. Vi vil med glæde hjælpe dig!

at ansøge

ny hos salontotal.dk

glemt din adgangskode?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Du modtager den en gang om ugen og er opdateret om de nyeste produkter, rabatkoder og tip & tricks. Og det allerbedste? 15 kr rabat, når du tilmelder dig!

Glemt din adgangskode?

Indtast din e-mail-adresse nedenfor. Vi sender dig derefter en ny adgangskode.