gratis forsendelse fra 265 kr bestilt før 22:00, sendes i dag! kundeanmeldelse 4.1/5

Glans spray

Vil du give dit hår bare lidt mere glans? Så er det en glansspray, du har brug for. Denne spray giver dit hår et ekstra strejf af glans og den pleje, det har brug for. Bruger du allerede shine spray hårprodukter til at pleje dit hår og give det en strålende glans? Køb de fineste glansspray hårprodukter på Salontotal.dk.

Sortering

Pr. Side
Hårtype
  • se alt
  • se mindre
Udvalgte
  • se alt
  • se mindre
Problemer med håret
Ingredienser
Gave-type
Kategori
  • se alt
  • se mindre
Pris
  • se alt
  • se mindre
Brand
  • se alt
  • se mindre

Shine spray hårprodukter

Du bruger en shine spray hår til at gøre dit hårs naturlige glans bare lidt mere strålende. De fleste produkter indeholder plejende olier, som giver en smuk glans. Lider du af kedeligt hår? Så er denne spray uundværlig i din hårplejerutine. Sprayen giver dit hår den glans, det har brug for, så det ser smukt, sundt og strålende ud. Shine Spray hårprodukterne tynger ikke håret ned, så det er et fantastisk produkt til brug under styling af dit hår. På grund af de plejende egenskaber i et glansspray-hårprodukt er kruset hår en saga blot. Sprayen får dit hår til at se smukt og velplejet ud, uden at det ser fedtet ud. Hvad er dit yndlingshårprodukt med glansspray?

Sådan bruger du det

Hvad er den bedste måde at bruge et glansspray-hårprodukt på? Det er bedst at bruge sprayen i tørt hår. Ryst produktet før brug, og spray det derefter på håret med en afstand på ca. 20 cm. Dette kan variere fra produkt til produkt, så læs brugsanvisningen før brug. Nogle produkter har andre egenskaber ud over at give en flot glans, f.eks. at beskytte håret mod varmen fra varmeværktøj. Hvis det giver denne beskyttelse, kan du også roligt bruge det på vådt og fugtigt hår, inden du styler det med dit yndlingsværktøj. Bruger du produktet i tørt hår? Derefter er det en afsluttende (touch) spray. Efter styling kan du spraye produktet ind i håret for at fuldende looket. Lad dit hår skinne med de bedste shine spray hårprodukter fra Salontotal.dk.

Vores flagskibshårspray er Sebastian Professional Shine Define. Denne hårspray indeholder bjergkrystalkrystalkstrakt, som giver strålende glans, hold og fleksibilitet. Dit hår bliver øjeblikkeligt plejet og beskyttet. Få smukt og glansfuldt hår ved at bruge de bedste stylingprodukter.

at ansøge

ny hos salontotal.dk

glemt din adgangskode?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Du modtager den en gang om ugen og er opdateret om de nyeste produkter, rabatkoder og tip & tricks. Og det allerbedste? 15 kr rabat, når du tilmelder dig!

Glemt din adgangskode?

Indtast din e-mail-adresse nedenfor. Vi sender dig derefter en ny adgangskode.