gratis forsendelse fra 265 kr bestilt før 22:00, sendes i dag! kundeanmeldelse 4.1/5

Neglelak

Skab smukke og velplejede negle med de fineste neglelakprodukter. Du kan nemt og hurtigt selv lægge den på dine naturlige negle. Salontotal.dk Køb de fineste neglelakker hos og fuldend dit look med matchende negle. læs mere >

Sortering

Pr. Side
Kategori
Pris
Brand

De perfekte neglelakfarver

Den perfekte farve er forskellig for alle. Vælg derfor neglelakfarver, der passer til dig. Er du til knaldrød, mørkeblå eller foretrækker du en mere afdæmpet farve som f.eks. en nude nuance? Det er alt sammen muligt. Der findes flere farver, så der er en favorit til alle. Sammensæt dit eget neglelakssæt med de fineste neglelakfarver og andre negleartikler. Gå efter din yndlingsbaselak, som beskytter dine negle mod misfarvning. Vælg et par kølige farver, som passer godt til dit festlige outfit, eller en farve, du kan bruge hver dag. Slut af med en god topcoat. Det får farven til at holde længere og giver dig en flot glans. Mal dine negle i din yndlingsfarve, og nyd smukke negle med neglelak!

Påfør neglelak

 • Trin 1: Fil neglene til den ønskede længde og form. Skub derefter forsigtigt neglebåndene tilbage.
 • Trin 2: Affedt neglene med neglelakfjerner.
 • Trin3: Påfør et lag base coat på hver negl.
 • Trin4: Lad basislakken tørre grundigt.
 • Trin 5: Påfør din yndlingsfarve på neglene. Placer penslen på neglen lige før neglebåndet. Stryg med penslen mod fingerspidsen. Stryg fra midten til venstre og derefter til højre side af neglen. Tag ikke for meget produkt, da det kan løbe ind i neglebåndet.
 • Trin 6: Lad det første farvelag tørre grundigt.
 • Trin 7: Påfør et andet farvelag på neglene.
 • Trin 8: Lad også dette lag tørre og hærde godt.
 • Trin 9: Påfør derefter topcoaten.
 • Trin10: Lad også dette lag tørre grundigt.
 • Trin11: Afslut med neglebåndsolie og håndcreme.
 • Trin 12: Nyd smukke negle og velplejede hænder.

Fjern neglelak

 • Trin 1: Påfør remover på en vatrondel.
 • Trin 2: Læg vatrondellen med remover på neglene.
 • Trin3: Tryk den fast, og lad den sidde et kort øjeblik.
 • Trin4: Tør nemt og hurtigt den gamle farve af neglene.
 • Trin 5: Vask hænderne godt efter brug af remover.
 • Trin 6: Afslut med en neglebåndsolie.

Ofte stillede spørgsmål

Hvor længe skal neglelak tørre?

Det tager normalt 1 til 2 minutter for en neglelak at tørre mellem tynde lag. Tykkere lag kan tage længere tid, nogle gange op til 10 minutter. Hvis du bruger en hurtigtørrende lak eller topcoat, går processen hurtigere. Det kan også hjælpe lakken med at blive siddende på neglen længere.

Hvilken neglelak holder længe?

Gelneglelak holder ofte længe, fordi den hærdes under UV-lys. Desuden kan neglelakker med en chip-resistent formel give langvarige resultater. Brug af en god basecoat og en hurtigtørrende topcoat kan være med til at forlænge levetiden på alle typer neglelak.

Hvilken neglelakfarve?

Valget af neglelakfarve afhænger af dine præferencer og anledningen. Neutrale nuancer som nude og beige er alsidige til hverdagsbrug. For et elegant look er mørkerøde eller dybe bordeauxfarvede lakker velegnede. Lyse farver og trendy nuancer passer godt til legesyge og kreative stilarter. Det hele afhænger af, hvilken farve du kan lide og har lyst til at bruge.

Hvilken neglelakfarve passer til alt?

Nude neglelak passer til næsten alt. De diskrete nuancer af nude, som beige, lyserød og taupe, er alsidige og passer til forskellige outfits og lejligheder. De giver et velplejet look uden at være for iøjnefaldende og er velegnede til både formelle og uformelle sammenhænge.

Hvilken farve neglelak på tæerne?

Der er mange muligheder, når det gælder neglelak til tæerne. Generelt er mørkere nuancer som rød, bordeaux og dybblå ofte populære på grund af deres elegance. Men lyse farver, pasteller og nude nuancer kan også være smukke, afhængigt af din stil og lejligheden.

Hvor længe holder neglelak?

Neglelak bevarer sin kvalitet i ca. 1 til 2 år, men det kan variere fra lak til lak. Det afhænger f.eks. af ingredienserne, og hvordan den er blevet brugt. Sørg for at opbevare den et køligt og mørkt sted for at forlænge dens levetid. Hvis tekstur, lugt eller farve ændrer sig, er det tid til at udskifte neglelakken.

at ansøge

ny hos salontotal.dk

glemt din adgangskode?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Du modtager den en gang om ugen og er opdateret om de nyeste produkter, rabatkoder og tip & tricks. Og det allerbedste? 15 kr rabat, når du tilmelder dig!

Glemt din adgangskode?

Indtast din e-mail-adresse nedenfor. Vi sender dig derefter en ny adgangskode.