gratis forsendelse fra 265 kr bestilt før 22:00, sendes i dag! kundeanmeldelse 4.1/5

Frisørfrakker

Frisørfrakker er uundværlige i din frisørsalon. De beskytter kundernes tøj mod pletter fra kemikalier, f.eks. maling. Derfor er frisørkåber virkelig salonudstyr, som du ikke kan undvære. Du bruger dem hver dag med alle dine kunder til at klippe hår, men også til farvning. Er du på udkig efter kvalitetsfrisørfrakker, som du kan bruge i lang tid? Så er du kommet til det rette sted. Find dine foretrukne frisørfrakker til din salon på Salontotal.dk.

Sortering

Pr. Side
Kategori
Pris
  • se alt
  • se mindre
Brand

Professionel frisørkappe

Er du på udkig efter professionelle frisørfrakker til din frisørsalon? På Salontotal.dk sælger vi frisørkåber fra forskellige mærker. De er alle velegnede til professionel brug. Du kan nemt og korrekt fjerne lagene, hvis der er blevet spildt maling eller andre kemikalier. Takket være det vandtætte lag på kappen vil disse kemikalier ikke komme på tøjet. Foretrækker du at arbejde med engangsplastikversionen? Så er Salonline Wegwerp Mantels det, du har brug for. Plast lader ikke vand eller andre stoffer trænge igennem, så kunden er godt beskyttet. Efter brug behøver du ikke at tørre eller vaske dem, de kan bare smides væk. En frisørkappe er uundværlig i din frisørsalon. Hvilken version af frakken vælger du til din frisørsalon?

En god frisørfrakke

En god frisørfrakke skal opfylde en række krav. Vigtigst af alt skal den beskytte kundens tøj. Sørg for, at den også er stor nok til, at kunden er helt dækket. Kapper skal være helt vandtætte, så kemikalier ikke kan trænge ind i tøjet og forårsage pletter. De stopper også alle de hår, der er blevet klippet af. Det forhindrer dig i at komme hjem med alle de stikkende hår, der stikker gennem dit tøj. Morgenkåber med hætte skal også sidde godt til i nakken. Hvis den er for løs, kan kemikalier og vand løbe ind i klientens nakke, og hårene kan falde bagved. Flere trykknapper i enden af kapperne med hætte gør det muligt at sætte dem tæt om klientens hals. Der findes også frakker med ærmer, som gør det lidt lettere for kunden at læse et blad, kigge på telefonen eller endda arbejde. Leder du stadig efter flere frisørartikler? Vi har et bredt udvalg af professionelle produkter, som du kan bruge i din frisørsalon.

at ansøge

ny hos salontotal.dk

glemt din adgangskode?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Du modtager den en gang om ugen og er opdateret om de nyeste produkter, rabatkoder og tip & tricks. Og det allerbedste? 15 kr rabat, når du tilmelder dig!

Glemt din adgangskode?

Indtast din e-mail-adresse nedenfor. Vi sender dig derefter en ny adgangskode.