gratis forsendelse fra 265 kr bestilt før 22:00, sendes i dag! kundeanmeldelse 4.1/5

Garvningslotion

En solcreme er et selvbrunerprodukt, der både giver dig en flot solbrændthed og pleje. Disse produkter er rige på fugtgivende ingredienser, der får din hud til at se smuk, sund og smukt brunet ud. Når du har brugt en solcreme, vil du se ud, som om du lige er kommet hjem fra en solskinsferie! Du kan shoppe tanning lotion fra de bedste mærker på Salontotal.dk.

Sortering

Pr. Side
Ingredienser
Gave-type
Kategori
Pris
Brand

Fordele og brug af solcreme

Solcreme giver en naturlig og ensartet brun kulør uden at skulle udsættes for skadeligt sollys eller andet UV-lys som f.eks. i et solarium. Dette beskytter din hud mod skadelige virkninger af solen, som f.eks. hudkræft og rynker. Desuden kan dette produkt ud over at give solbrændthed også fugte og pleje din hud. Salontotal.dk har naturligvis solcreme til enhver hudtype.

Ryst solcremen godt inden brug, og test den først på et lille område af din hud, før du bruger den på hele kroppen. På denne måde kan du teste, om du måske får en allergisk reaktion på den. Sørg for, at din hud er ren og fugtet, ellers vil lotionen give pletter. Glem ikke at bruge en solcreme for at undgå at få pletter på din hånd. Det er forskelligt fra solcreme til solcreme, hvor længe produktet skal absorberes.

Oprindelse af selvbrunerprodukter

Garvningslotion eller produkter, der giver huden en brun kulør uden brug af sollys, har været tilgængelige i et stykke tid. De første selvbrunerprodukter blev udviklet i 1960'erne. Brugen af selvbrunere er steget støt siden da, især efter den stigende sundhedsbevidsthed og risikoen for hudkræft i forbindelse med overeksponering i solen.

 

at ansøge

ny hos salontotal.dk

glemt din adgangskode?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Du modtager den en gang om ugen og er opdateret om de nyeste produkter, rabatkoder og tip & tricks. Og det allerbedste? 15 kr rabat, når du tilmelder dig!

Glemt din adgangskode?

Indtast din e-mail-adresse nedenfor. Vi sender dig derefter en ny adgangskode.