gratis forsendelse fra 265 kr bestilt før 22:00, sendes i dag! kundeanmeldelse 4.1/5

Rumspray

Hvem elsker ikke en dejlig duft i sit hjem? En rumspray er den perfekte løsning til at skabe en behagelig atmosfære i ethvert rum i dit hjem. En rumspray er perfekt til alle tider af dagen. Brug den f.eks. til at friske dit soveværelse op, inden du går i seng, eller spray duften i stuen for at skabe en hyggelig atmosfære i løbet af en aften i hjemmet. En rumspray er også en velkommen tilføjelse på badeværelset eller i køkkenet. Oplev det vidunderlige udvalg af Salontotal.dk nu!

Sortering

Pr. Side
Gave-type
Kategori
Pris
Brand

Brug creme spray

Det er nemt at bruge en rumspray. Ryst flasken godt før brug, og spray derefter duften ud i luften i det rum, du vil friske op. Tag hensyn til rummets størrelse og intensiteten af duften. I et mindre rum er det ofte nok med et par spray, mens du bør bruge lidt mere i et større rum. Vi sælger også duftpinde til at dufte dit hjem! Du kan placere dem på et centralt sted. Glem ikke at vende pindene rundt en gang imellem. Så vil rummet dufte godt igen!

Duftstoffer til rumspray

Der findes mange forskellige dufte, fra sød til træagtig og fra blomstret til krydret. Vælg en duft, der passer til dig, og som du kan lide. Uanset om du kan lide lavendel, vanilje eller citrus, er der noget for enhver smag!

Vi har også et stort udvalg af Janzen-dufte. Janzens produkter spænder fra forskellige varianter af en cremespray til duftstifter. Hvert produkt er fremstillet med de bedste ingredienser og dufte, der er specielt udvalgt til at skabe en behagelig og beroligende atmosfære. Duftene fås i forskellige størrelser, så der er et passende produkt til hvert rum.

Køb rumspray på Salontotal.dk

Vil du også have et hjem, der dufter vidunderligt? Så bestil en dejlig rumspray fra Salontotal.dk i dag! Vi ønsker naturligvis, at du skal nyde disse produkter så hurtigt som muligt, så vi forsøger altid at levere din pakke så hurtigt som muligt. Hvis du bestiller inden kl. 22.00 fra søndag til fredag, har du endda mulighed for at modtage den allerede næste dag! Og hvis du ikke vil betale forsendelsesomkostninger, skal du bestille for 35 € eller mere. Har du spørgsmål om et produkt eller andre ting? Så kontakt vores kundeservice. De er tilgængelige mandag til fredag fra kl. 9.00 til 21.00 og lørdag fra kl. 10.00 til 16.00. Vi vil med glæde hjælpe dig!

at ansøge

ny hos salontotal.dk

glemt din adgangskode?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Du modtager den en gang om ugen og er opdateret om de nyeste produkter, rabatkoder og tip & tricks. Og det allerbedste? 15 kr rabat, når du tilmelder dig!

Glemt din adgangskode?

Indtast din e-mail-adresse nedenfor. Vi sender dig derefter en ny adgangskode.