gratis forsendelse fra 300 kr bestilt før 22:00, sendes i dag! kundeanmeldelse 4.2/5

Hårolie

En hårolie giver næring til håret og gør det silkeblødt. En god hårolie indeholder plejeprodukter, der trænger dybt ind i håret og giver dit hår sin glans tilbage og gør det mindre statisk. Produktet beskytter bl.a. mod fugt og reducerer kruset hår. Hos Salontopper finder du hårolier til enhver hårtype!

Sortering

Pr. Side
Hårtype
  • se alt
  • se mindre
Udvalgte
  • se alt
  • se mindre
Kategori
  • se alt
  • se mindre
Pris
  • se alt
  • se mindre
Brand
  • se alt
  • se mindre

Den bedste hårolie

Har du tørt, kedeligt eller livløst hår og vil du gerne have skinnende og sunde lokker? Så er en hårolie løsningen! Det giver næring til tørt hår og hjælper det med at holde sig i god stand. Efter påføring vil du bemærke, at dit hår føles blødt og ser sundt og skinnende ud. Der findes mange typer af hårolier til forskellige hårtyper, f.eks. til skadet hår, krøller eller specifikt til mænd.

Køb den bedste hårolie hos Salontopper. Vi har et bredt udvalg af olier, så uanset hvilken hårtype du har, kan du finde de fineste hårolier her!

Et fint og ofte solgt produkt er CHI haarolie. Dette produkt fugter og genopbygger håret, regulerer fugtbalancen og giver det en smuk glans. Den unikke formel beskytter håret mod varme fra stylingredskaber, ældning og ydre skader.

Et andet populært produkt er Olaplex Bonding Oil No.7. Dette produkt er formuleret med den originale og patenterede aktive ingrediens Olaplex, ligesom alle andre Olaplex-produkter. Olaplex No.7 er et koncentreret og vægtløst genopbyggende produkt, der giver dit hår mere glans, blødhed og livlighed. Der er en grund til, at dette produkt er så populært!

Hår olie krøller

Der findes mange typer produkter, der er specielt udviklet til krøller. Dine krøller kan nogle gange føles tørre og har brug for lidt ekstra pleje; en hårolie er den perfekte løsning på dette. Det giver næring til dine krøller, reparerer hårets neglebånd og giver dig den ønskede hårstruktur tilbage.

Følger du CG-metoden? Så kan du også bruge en hårolie! Der findes flere forskellige typer af CG proof-typer, og du kan genkende dem på det lyserøde klistermærke med "CG Proof"!

Et dejligt CG-venligt produkt til krøller er Cantu Shea Butter Hair & Scalp No Drip Oil. Dette produkt er lavet af bl.a. shea butter og tea three, og er ikke kun godt for dit hår, men også for din hovedbund! Produktet beskytter mod varme og stimulerer også hårvæksten.

Hårolie til mænd

Det er irriterende, når dit hår ikke vil formes ordentligt, let knækker af eller føles meget tørt. Heldigvis kan dette nemt afhjælpes med en hårolie! Det gør bl.a. dit hår glattere og gør det mindre tilbøjeligt til at hoppe i alle retninger. I princippet er alle olier velegnede til mænds hår, men de er også lavet specielt til mænd.

En fin hårolie til mænd er BluMaan Cloud Control Hair Oil, som indeholder en unik blanding af 12 naturlige olier. Dette produkt hjælper med at forvandle stift, tørt og uregerligt hår og gøre det mere håndterbart.

Køb hårolie hos Salontopper

Hos Salontopper har vi et bredt udvalg af fine hårolier af høj kvalitet. Hvis du bestiller på Salontopper.co.uk inden kl. 23:59 (fra søndag til torsdag aften), bliver din ordre leveret i morgen. Om fredagen leveres ordrer, der er afgivet inden kl. 22.00, i morgen. Sammen med vores partner PostNL gør vi vores yderste for at overholde den leveringstid, som vi har lovet dig, hvis produktet er på lager. Hvis din ordre er på 35 € eller derover, sender vi din ordre gratis.

Hvis du har spørgsmål om et produkt, eller hvis noget er uklart, kan du altid kontakte vores kundeservice. Vores kundeservice er tilgængelig mandag-fredag fra kl. 09:00 til 21:00 og lørdag fra kl. 10:00 til 16:00. Gå til kontakt for at finde telefonnummer og e-mail-adresse. Vi vil med glæde hjælpe dig!

God fornøjelse med at shoppe hos Salontopper!

at ansøge

ny hos salontotal.dk

glemt din adgangskode?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Du modtager den en gang om ugen og er opdateret om de nyeste produkter, rabatkoder og tip & tricks. Og det allerbedste? 15 kr rabat, når du tilmelder dig!

Glemt din adgangskode?

Indtast din e-mail-adresse nedenfor. Vi sender dig derefter en ny adgangskode.