gratis forsendelse fra 300 kr bestilt før 22:00, sendes i dag! kundeanmeldelse 4.1/5

Hårolie

En hårolie giver næring til håret og gør det silkeblødt. En god hårolie indeholder plejeprodukter, der trænger dybt ind i håret og giver håret sin glans tilbage og gør det mindre statisk. Produktet beskytter blandt andet mod fugt og reducerer kruset hår. På Salontotal.dk finder du hårolier til enhver hårtype!

Sortering

Pr. Side
Hårtype
  • se alt
  • se mindre
Udvalgte
  • se alt
  • se mindre
Gave-type
Kategori
  • se alt
  • se mindre
Pris
  • se alt
  • se mindre
Brand
  • se alt
  • se mindre

Den bedste hårolie

Har du tørt, kedeligt eller livløst hår og vil du gerne have skinnende og sunde lokker? Så er en hårolie løsningen! Den giver næring til tørt hår og hjælper det med at holde sig i god stand. Efter påføring vil du bemærke, at dit hår føles blødt og ser sundt og skinnende ud. Du har mange typer af hårolier til forskellige hårtyper; du har dem for eksempel til skadet hår, krøller eller specifikt til mænd.

Du kan købe den bedste hårolie på Salontotal.dk. Vi har et bredt udvalg af olier, så uanset hvilken hårtype du har; finder du de fineste hårolier her!

Et fint og ofte solgt produkt er CHI haarolie. Dette produkt fugter & genopbygger håret, regulerer fugtbalancen og giver det en smuk glans. Den unikke formel beskytter håret mod varmen fra stylingredskaber, ældning og ydre skader.

Et andet populært produkt er Olaplex Bonding Oil No.7. Dette produkt er formuleret med den originale og patenterede aktive ingrediens fra Olaplex, ligesom alle andre Olaplex-produkter. Olaplex No.7 er et koncentreret og vægtløst genopbyggende produkt, der øger dit hårs glans, blødhed og livlighed. Der er en grund til, at dette produkt er så populært!

Hårolie krøller

Der findes mange typer af produkter specielt udviklet til krøller. Dine krøller kan nogle gange føles tørre og har brug for lidt ekstra pleje; en hårolie er den perfekte løsning på dette. Den vil give næring til dine krøller, reparere hårskællene og give dig din ønskede hårstruktur tilbage.

Følger du CG-metoden? Så kan du også bruge en hårolie! Der findes flere CG proof typer, du kan genkende dem på det lyserøde klistermærke med 'CG Proof'!

Et dejligt CG-venligt produkt til krøller er Cantu Shea Butter Hair & Scalp No Drip Oil. Dette produkt er bl.a. lavet af shea butter og tea three, og er ikke kun godt for dit hår, men også for din hovedbund! Produktet beskytter mod varme og stimulerer også hårvæksten.

Hårolie til mænd

Det er irriterende, når dit hår ikke vil formes ordentligt, hurtigt knækker af eller føles meget tørt. Heldigvis kan dette nemt afhjælpes med en hårolie! Den gør blandt andet dit hår glattere og gør det mindre tilbøjeligt til at hoppe af i alle retninger. I princippet er alle olier velegnede til mænds hår, men de er også lavet specielt til mænd.

En fin hårolie til mænd er BluMaan Cloud Control Hair Oil, som indeholder en unik blanding af 12 naturlige olier. Dette produkt hjælper med at forvandle stift, tørt og uregerligt hår og gøre det mere håndterbart.

 

at ansøge

ny hos salontotal.dk

glemt din adgangskode?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Du modtager den en gang om ugen og er opdateret om de nyeste produkter, rabatkoder og tip & tricks. Og det allerbedste? 15 kr rabat, når du tilmelder dig!

Glemt din adgangskode?

Indtast din e-mail-adresse nedenfor. Vi sender dig derefter en ny adgangskode.