gratis forsendelse fra 265 kr bestilt før 22:00, sendes i dag! kundeanmeldelse 4.1/5

Olie til håret

Har du hørt om hemmeligheden bag skinnende, sundt hår? Det er ikke længere en hemmelighed. Magien findes i hårolie. Disse små flasker er fyldt med kraftfulde ingredienser, der kan gøre underværker for dine lokker.
kan gøre underværker for dine lokker. Uanset om du lider af tørt, beskadiget, kruset eller livløst hår: hårolie kan være løsningen. Hos Salontotal.dk forstår vi vigtigheden af god
hårpleje, og derfor tilbyder vi et bredt udvalg, der opfylder dine specifikke behov .

Sortering

Pr. Side
Hårtype
 • se alt
 • se mindre
Udvalgte
 • se alt
 • se mindre
Problemer med hovedbunden
Problemer med håret
Ingredienser
 • se alt
 • se mindre
Gave-type
Kategori
 • se alt
 • se mindre
Pris
 • se alt
 • se mindre
Brand
 • se alt
 • se mindre

Skinnende og sundt hår med hårolie

Du har måske hørt om hårolie før, men er ikke sikker på, hvordan det virker. Det erenkelt: Disse olier er fyldt med næringsstoffer og antioxidanter, der fugter dit hår,
beskytter og reparerer det. Hvad er resultatet? Smukt, skinnende og sundt hår, der stråler afvitalitet.

Hvilken hårolie passer til dig?

Hver hårtype har sine egne unikke behov. Uanset om du har fint, krøllet, farvet eller glat hår: der er en hårolie til dig.

Tørt hår: arganolie

Arganolie er kendt for sine utroligt fugtgivende egenskaber. Hvis du lider af tørt eller kruset hår, kan denne olie til håret blive din nye bedste ven. Denne hårolie
trænger dybt ind i håret for at fugte og reparere det indefra og ud. Resultatet er silkeblødt hår, der ser sundere ud end nogensinde før. Tjek Maria Nila True Soft Argan Oil.

Balsam til krøller: kokosolie

Krøllet hår har tendens til at være tørt, og kokosolie kan være den perfekte løsning til dette. Denne hårolie trænger dybt ind i krøllerne, fugter dem og giver dem den definition, de fortjener. Og så dufter kokosolie skønt - en ekstra bonus! Tjek Briogeo Farewell Frizz™.

Sund hovedbund: jojobaolie

En sund hovedbund er grundlaget for et sundt hår. Jojobaolie er et fremragende valg til at nære og fugte din hovedbund. En sund hovedbund fremmer hårvækst og forebygger skæl.

Beskadiget hår: marulaolie

Hvis dit hår er alvorligt beskadiget af f.eks. farvebehandlinger eller varmestyling, kan marulaolie hjælpe med at reparere det. Denne hårolie er rig på antioxidanter og essentielle fedtsyrer, som giver dit hår det boost, det har brug for. Du vil elske mærket Paul Mitchell Marual Oil.

Fnugfrit hår

Kruset hår kan være et mareridt, men der er ikke noget, en god hårolie ikke kan løse. Vælg en olie, der er specielt formuleret til at kontrollere kruset hår, og du vil blive forbløffetover resultaterne. Opdag mærket Bumble and Bumble Hairdresser's Invisible Oil

Sådan bruger du hårolie

Det er nemt at bruge hårolie: Kom et par dråber i håndfladen, og fordel det jævnt i håret. Fokuser på spidserne, og undgå hovedbunden, hvis du har fint hår. Hvis du har tør hovedbund, kan det være en fordel at påføre en lille mængde i hovedbunden.

Du kan finde den bedste olie til dit hår på Salontotal.dk

Når du er klar til at få dit hår til at skinne, er alt, hvad du skal gøre, at vælge den perfekte hårolie. På Salontotal.dk er vi her for at hjælpe. Tjek ovenstående tips til den bedste hårolie
, der passer til dine behov, og lad dit hår skinne igen. Så hvad venter du på? Oplev magien ved hårolier på Salontotal.dk, og giv dit hår den glans og sundhed, det fortjener.

 

at ansøge

ny hos salontotal.dk

glemt din adgangskode?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Du modtager den en gang om ugen og er opdateret om de nyeste produkter, rabatkoder og tip & tricks. Og det allerbedste? 15 kr rabat, når du tilmelder dig!

Glemt din adgangskode?

Indtast din e-mail-adresse nedenfor. Vi sender dig derefter en ny adgangskode.