gratis forsendelse fra 265 kr bestilt før 22:00, sendes i dag! kundeanmeldelse 4.1/5

Digitale vægte

Med en digitalvægt er det ikke længere et problem at veje dine hårfarveprodukter! Du vejer produkterne præcist på gram for at opnå de rigtige blandingsforhold. Dette giver dig mulighed for at skabe de smukkeste farveresultater. Bruger du allerede en digitalvægt til at veje dit farvestof, dine udviklere eller dit blegemiddel? Gør det nemt for dig selv og køb en frisørvægt nu på Salontotal.dk.

Sortering

Pr. Side
Kategori
Pris
Brand

Vægte til frisører

En digital frisørvægt bruges til at veje hårfarveprodukter som f.eks. hårfarve, afblegningsmidler og udviklere. Ved at veje disse produkter sikrer du det rigtige blandingsforhold, for med en digital frisørvægt vejer du produkterne på grammet. Du får den rette balance mellem hårfarve og fremkalder. Dette sikrer det bedste resultat, når du farver dit hår. Det forhindrer også, at du bruger for mange produkter og skal smide halvdelen af dem ud. Leder du efter en god digital frisørvægt? Så er Salontotal.dk det rette sted at være! Gør det lettere at afveje din hårfarve ved at bruge en god digitalvægt.

Typer af vægte

Den mest almindelige skala frisør er den digitale skala. De fås i forskellige farver og med forskellige funktioner. Vil du gerne have en vandtæt vægt? Så anbefaler vi Sibel Waterproof Weegschaal. Det er en sort digitalvægt, der er meget velegnet til afvejning af hårfarve. Sæt en farvebakke på vægten, og læg produkterne i den. Du vil straks se, hvor mange gram du har tilføjet. På den måde får du den rette balance af produkter til din hårfarvning. Det har aldrig været så nemt og hurtigt at lave hårfarve! Sørg for, at du sætter antallet af gram til nul, når du har placeret beholderen på vægten.

at ansøge

ny hos salontotal.dk

glemt din adgangskode?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Du modtager den en gang om ugen og er opdateret om de nyeste produkter, rabatkoder og tip & tricks. Og det allerbedste? 15 kr rabat, når du tilmelder dig!

Glemt din adgangskode?

Indtast din e-mail-adresse nedenfor. Vi sender dig derefter en ny adgangskode.