gratis forsendelse fra 265 kr bestilt før 22:00, sendes i dag! kundeanmeldelse 4.1/5

Styling af øjenbryn

Styling af øjenbryn er en vigtig del af din makeup-rutine! Øjenbryn er en vigtig del af dit look og kan forme og fremhæve dit ansigt. Velplejede øjenbryn giver et symmetrisk og velplejet udseende. Og det kan naturligvis bidrage til din selvtillid! Derfor sælger vi forskellige øjenbrynstylingsprodukter på Salontotal.dk, som hjælper dig med at gøre netop det. Fordi vi også ønsker, at du skal føle dig godt tilpas med de fine produkter, vi sælger! Ud over øjenbrynsstyling sælger vi også produkter til at give dine vipper den farve og form, du ønsker.

Sortering

Pr. Side
Udvalgte
Kategori
Pris
  • se alt
  • se mindre
Brand

Gel til styling af øjenbryn

En nem metode til styling af øjenbrynene er at bruge en bryngel. Denne multifunktionelle øjenbrynsgel kan forme, holde på plads og "sætte" dine bryn. Med denne øjenbrynsstyling kan du give dine bryn definition og få dig til at se topmoderne ud igen! Det er selvfølgelig vigtigt at vælge den rigtige farve, der passer til din hud og dit hår. Synes du, det er svært? Så tag kontakt til os! Derefter vil vi sammen se på, hvilken øjenbrynsstyling der virker bedst for dig!

Styling af øjenvipper

Udover øjenbrynstylingsprodukter kan du også besøge Salontotal.dk for at skabe de smukkeste øjenvipper! Lange og krøllede øjenvipper skaber et slående og dramatisk look, der øjeblikkeligt tiltrækker opmærksomhed. Forlængelse og krølning af øjenvipper fremhæver øjnenes naturlige skønhed og får dem til at se større og mere udtryksfulde ud. Og den største fordel: Du betaler ikke nær så meget som i en rigtig salon! Hvis du f.eks. køber Refectocil Eyelash Lift Kit én gang, behøver du aldrig mere at krølle dine vipper eller bruge en øjenvippebukker igen. Ideelt!

Køb produkter til øjenbrynsstyling hos Salontotal.dk

Vil du gå rundt med velplejede øjenbryn og øjenvipper, som om du lige har været i skønhedssalon? Så bestil øjenvippe- og øjenbrynstylingsprodukter i dag på Salontotal.dk! Hvis du bestiller inden kl. 22.00 fra søndag til fredag, gør vi vores bedste for at levere din pakke allerede den næste arbejdsdag! Og hvis du bestiller for 35 € eller mere, betaler du ingen forsendelsesomkostninger overhovedet. Har du spørgsmål om et produkt eller andre spørgsmål? Kontakt venligst vores kundeservice. De er tilgængelige mandag til fredag fra kl. 9.00 til 21.00 og lørdag fra kl. 10.00 til 16.00. Vi vil med glæde hjælpe dig!

at ansøge

ny hos salontotal.dk

glemt din adgangskode?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Du modtager den en gang om ugen og er opdateret om de nyeste produkter, rabatkoder og tip & tricks. Og det allerbedste? 15 kr rabat, når du tilmelder dig!

Glemt din adgangskode?

Indtast din e-mail-adresse nedenfor. Vi sender dig derefter en ny adgangskode.