gratis forsendelse fra 265 kr bestilt før 22:00, sendes i dag! kundeanmeldelse 4.1/5

Alpecin Shampoo

Hvad gør Alpecin Shampoo helt præcist ved dit hår? Hårtab er ofte arveligt. Hårrøddernes vækstcyklus bliver forstyrret af det mandlige hormon testosteron. Dette forårsager skaldede pletter og hårtab. Ved at bruge Alpecin Caffeine Complex forlænger det hårrøddernes vækstfaser og forhindrer arveligt hårtab. Det bekæmper også hovedbundsproblemer som kløe og afskalning. Lider du af hårtab eller hovedbundsproblemer? Så er du helt sikkert kommet til det rette sted med Alpecin Shampoo fra Salontotal.dk!

Sortering

Pr. Side
Hårtype
Udvalgte
Problemer med hovedbunden
Problemer med håret
Ingredienser
Kategori
 • se alt
 • se mindre
Pris

Egenskaber Alpecin

 • Bekæmper hårtab
 • Stimulerer hårvækst
 • For mænd

Egenskaber Alpecin

 • Bekæmper hårtab
 • Stimulerer hårvækst
 • For mænd

 

Sådan virker Alpecin shampoo

Alpecin Shampoo er udviklet til at bekæmpe hårtab og stimulere hårvækst. Produkterne indeholder aktive ingredienser, der nærer hårrødderne og fremmer hårvækst. Shampooen er velegnet til mænd og kan bruges dagligt. Shampooen renser håret grundigt og sikrer en sund hovedbund.

Alpecin's mest kendte shampooer

Alpecin har et bredt udvalg af produkter, som du kan købe hos Salontopper. Således er dette de 5 kendte shampooer:

 • Tuning: Alpecin Tuning Shampoo er specielt udviklet til mørkeblondt til sort hår. Den bekæmper hårtab og sikrer, at mørkt hår bevarer sin smukke farve. Den får også dit hår til at se fyldigere ud.
 • Double Effect: Alpecin Dubbel Effect Shampoo er specielt udviklet til at bekæmpe de mest almindelige hovedbundsproblemer hos mænd, nemlig hårtab og skæl.
 • Sport: Alpecin Sport Shampoo er specielt udviklet til mænd, der presser sig selv til det yderste under sport. De lider ofte af hårtab som følge heraf, fordi man bruger en masse energi, og kroppen begynder at spare på den andre steder, hvilket kan manifestere sig i hårtab.
 • Koffein: Alpecin Cafeïne Shampoo får hårrødderne til at blive reaktiveret. Dette gør dit hår betydeligt stærkere og skaber synlig volumen i håret. Efter brug er dit hår nemmere at style og har et fast greb.
 • Væske: Alpecin Liquid Shampoo sørger for, at hårrødderne forbliver aktive, hvilket fremmer hårvækst. Det giver også stærkere hår.

Andre Alpecin hårprodukter

Udover at du nu er bekendt med de forskellige varianter af Alpecin Shampoo, er der andre produkter, som de tilbyder. Af disse er Alpecin Medicinal Fresh Haartonic et eksempel. Denne sørger faktisk for, at den stimulerer hovedbunden og bekæmper hovedbundsirritationer. Alpecin Tuning creme er en sort hårcreme, der får gråt hår til at forsvinde og farver det brunt til sort. Du blander den med din sædvanlige voks eller gel. Du kan også vælge Alpecin Medicinal Special Lotion, der forhindrer hårtab forårsaget af stresset eller følsom hovedbund. Et biologisk aktivt plantekompleks støtter og normaliserer hovedbundens naturlige funktion og beskytter mod hudirritationer. Kort sagt har dette mærke flere hårprodukter, der sørger for, at du kan komme tilbage på sporet med din frisure.

Etablering Alpecin

Alpecin blev grundlagt i 1905 og var oprindeligt en medicinproducent. Virksomheden har udviklet sig gennem årene og er blevet et førende hårplejebrand. Mærket er kendt for sine innovative produkter, der er udviklet ved hjælp af videnskabelig forskning.

 

at ansøge

ny hos salontotal.dk

glemt din adgangskode?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Du modtager den en gang om ugen og er opdateret om de nyeste produkter, rabatkoder og tip & tricks. Og det allerbedste? 15 kr rabat, når du tilmelder dig!

Glemt din adgangskode?

Indtast din e-mail-adresse nedenfor. Vi sender dig derefter en ny adgangskode.