gratis forsendelse fra 265 kr bestilt før 22:00, sendes i dag! kundeanmeldelse 4.1/5

Hårbørste

Salontopper har de bedste hårbørster til farvning af hår. Med disse pensler kan du påføre farven gradvist og præcist, så du kan skabe de smukkeste farvede frisurer. Hos Salontopper handler du pensler og malerpensler fra de bedste mærker som Comair og Framar. Oplev hårbørster og sørg for, at farvning af dit hår bliver en succes.

Sortering

Pr. Side
Udvalgte
Kategori
Pris
Brand

Typer af hårbørster

En af de mest anvendte pensler til hårfarvning er den flade pensel. Denne børste har, som navnet antyder, en flad form med lige børstehår. Den er ideel til at påføre hårfarve på store hårpartier, f.eks. når man farver hele håret eller laver brede highlights. Den flade børste sikrer en jævn fordeling af farven, hvilket giver en ensartet farve og dækning. Desuden kan hårbørsten bruges til at påføre farven på mindre sektioner ved at holde børsten i en vinkel.

Balayage-hårbørste

En særlig balayage-hårbørste er et uundværligt redskab til at lave de velkendte balayage-frisurer. Denne børste har en flad, bred form med bløde børster. Det gør det nemt at påføre glatte, naturlige highlights. Med balayage-penslen kan du farve dit hår med præcision og blande det subtilt, så du får en blød og gradvis overgang mellem nuancerne. Den er et yndet valg blandt professionelle hårstylister og hjælper dig med at opnå det trendy look.

Sæt af hårbørster

I serien tilbydes hårfarvebørster både løse og i sæt. Børsterne kommer i sjove, klare farver som pink og lilla, men fås også i sort. På bagsiden af penslerne er der en skarp spids. Det gør det muligt at adskille dele af håret.

Sæt med tilbehør til maling

Desuden indgår hårbørsten også i forskellige tilbehørssæt til farvning. Som Comair Hair Accessory Set. Dette sæt indeholder de ting, du skal bruge for at komme i gang med at farve. For eksempel indeholder sættet med 5 dele farvepensler, målebæger og farveskala.

Hårbørste bestilles hos Salontotal.dk

En hårbørste er uundværlig, når du vil farve dit hår. Selv for de bedste hjemmefrisører er en hårbørste vigtig. Hvis du kan lide at farve dit hår, kan du bestille en børste med mange fordele på Salontotal.dk. Har du et spørgsmål? Vores kundeservice vil med glæde hjælpe dig!

at ansøge

ny hos salontotal.dk

glemt din adgangskode?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Du modtager den en gang om ugen og er opdateret om de nyeste produkter, rabatkoder og tip & tricks. Og det allerbedste? 15 kr rabat, når du tilmelder dig!

Glemt din adgangskode?

Indtast din e-mail-adresse nedenfor. Vi sender dig derefter en ny adgangskode.