gratis forsendelse fra 265 kr bestilt før 22:00, sendes i dag! kundeanmeldelse 4.1/5

 

Booby Tape

Bøvlebånd

Booby Tape er en stor gave til kvinder, der søger en måde at løfte og støtte deres bryster på uden at skulle bære bh. Booby Tape er en selvklæbende tape, der påføres huden på forskellige måder for at løfte brysterne og holde dem på plads. Booby Tape fås i flere farver og typer. Oplev produktet på Salontotal.dk og føl dig fri til at bære dine fineste outfits.

Sortering

Pr. Side
Kategori
Pris

Egenskaber Booby Tape

  • Understøtter
  • Løfte brysterne
  • Forskellige typer
  • Ekstra beskyttende lag

Egenskaber Booby Tape

  • Understøtter
  • Løfte brysterne
  • Forskellige typer
  • Ekstra beskyttende lag

Anvendelse af Booby Tape

Booby Tape er en type sportstape, som gør det muligt at tape dine bryster på en behagelig måde. Det betyder, at du ikke behøver at bære en bh og f.eks. kan bære en top med åben ryg. Tapen fungerer på grund af dens selvklæbende lag, som du kan klæbe komfortabelt på din hud. Ved at påføre tapen i en U-form fra ribbenene til brystet får dine bryster et naturligt løft. Booby Tape er en praktisk løsning til stropløst tøj, toppe med åben ryg eller en lavt udskåret kjole.

Anvendelse af Booby Tape

Det kan kræve lidt tilvænning at anvende tapen, men det er ret nemt. Ved at øve dig et par gange bliver det bedre og bedre. Før du påfører tapen, er det klogt at skylle huden hele vejen rundt og tørre den godt. Derefter placeres et stykke tape på brystet i den ønskede position. Hold om nødvendigt brystet lidt opad, mens du påfører tapen. Sørg for, at tapen sidder godt fast, så den ikke bevæger sig. Hvis tapen ikke sidder ordentligt, kan du sætte den fast igen. Dette vil forhindre, at det ikke giver tilstrækkelig støtte.

Typer af brysttape

Booby Tape tilbydes i forskellige typer. For eksempel er der det normale Booby Tape. Denne ligner lidt sportstape og har også den samme struktur. Produktet tilbydes i farverne nude, brun, sort og hvid. Med den dobbeltsidede tape kan du skabe ekstra styrke, da den også klæber fast til dit tøj. Silikone Nipple Covers er specielt designet til at give dine brystvorter ekstra beskyttelse. Du kan klæbe disse på dem, så det ikke kan ses igennem. Desuden giver disse et ekstra lag beskyttelse.

at ansøge

ny hos salontotal.dk

glemt din adgangskode?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Du modtager den en gang om ugen og er opdateret om de nyeste produkter, rabatkoder og tip & tricks. Og det allerbedste? 15 kr rabat, når du tilmelder dig!

Glemt din adgangskode?

Indtast din e-mail-adresse nedenfor. Vi sender dig derefter en ny adgangskode.