gratis forsendelse fra 265 kr bestilt før 22:00, sendes i dag! kundeanmeldelse 4.1/5

Tilbehør til farvning

Farvetilbehør er det, du har brug for til at farve dit hår og ændre dit look. Med det rigtige farvetilbehør bliver farvningen af dit hår en succes. Fra en tubepresser og brillebeskyttere til en farveomrører og hudbeskyttelse - du er kommet til det rette sted for farvetilbehør hos Salontopper. Udforsk vores sortiment, og nyd bekvemmeligheden under farveprocessen.

Sortering

Pr. Side
Udvalgte
Kategori
  • se alt
  • se mindre
Pris
  • se alt
  • se mindre
Brand
  • se alt
  • se mindre

Uundværligt tilbehør til maling

Når du maler, har du brug for flere produkter. Først og fremmest er det vigtigt at have malingen, en malebakke og en pensel. Disse værktøjer giver dig mulighed for at blande hårfarven og påføre den nøjagtigt. En pensel med bløde børster gør det nemt at glide gennem håret. Desuden kan du bruge en mixer som Framar Mighty Mixer til at blande hårfarven. Hvis du har brug for ekstra hjælp, er der flere andre tilbehør, der kan hjælpe dig.

Beskyttende tilbehør til maling

For at undgå at farven kommer på huden eller tøjet, kan du bruge beskyttende tilbehør. For eksempel Remover Wipes, der sikrer, at du kan fjerne maling, hvor den ikke skal være. Derudover kan du bruge Skin Protection til at beskytte din hud mod malingen. Når du har folk med briller i stylingstolen, er det rart at bruge Comair Spectacle Protectors. De holder brillebenene rene under farvningsprocessen.

Funktionelt tilbehør

Ud over det beskyttende farvetilbehør findes der forskelligt funktionelt farvetilbehør. For eksempel kan Indola Colour Scoop hjælpe dig med at tilføje præcist indhold til blandingen. Derudover hjælper Comair Tubepress dig med at presse farvetuber ud.

Professionel brug og hjemmebrug

Salontoppers farvetilbehør er velegnet til både professionelle frisører og hjemmefrisører. Tilbehøret hjælper dig med at farve dit hår i den ønskede model. Uanset om du skifter en komplet hårfarve eller går efter nogle highlights: Tilbehøret hjælper dig.

at ansøge

ny hos salontotal.dk

glemt din adgangskode?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Du modtager den en gang om ugen og er opdateret om de nyeste produkter, rabatkoder og tip & tricks. Og det allerbedste? 15 kr rabat, når du tilmelder dig!

Glemt din adgangskode?

Indtast din e-mail-adresse nedenfor. Vi sender dig derefter en ny adgangskode.