gratis forsendelse fra 265 kr bestilt før 22:00, sendes i dag! kundeanmeldelse 4.1/5

Panasonic

Panasonic leverer hårklippemaskiner af høj kvalitet til både professionel brug og hjemmebrug! Mærket har et bredt udvalg af hårklippere og trimmere af høj kvalitet med tilhørende skærehoveder. Panasonics hårklippere og trimmere er designet til at ligge godt i hånden og være ergonomiske .Læs mere >>

Sortering

Pr. Side
Kategori
Pris
 • se alt
 • se mindre

Egenskaber Panasonic

 • Høj kvalitet
 • Professionelle hårklippere og trimmere
 • Brugervenlige værktøjer
 • Til professionel brug og i hjemmet
 • ergnomisk venlige værktøjer

Egenskaber Panasonic

 • Høj kvalitet
 • Professionelle hårklippere og trimmere
 • Brugervenlige værktøjer
 • Til professionel brug og i hjemmet
 • ergnomisk venlige værktøjer

Panasonic-værktøjer

Panasonic blev grundlagt i 1918 og er siden vokset til et globalt anerkendt mærke med et bredt udvalg af produkter. Mærket står for "fremtidigt håndværk": det ønsker at skabe med ynde, opmærksomhed, omhu og udførelse. Dette afspejler sig også i mærkets produkter; når du vælger Panasonic, ved du med sikkerhed, at du vælger kvalitet!

Panasonic hårklippere

En hårklipper er især egnet til delvis eller fuldstændig barbering af skæg- og hovedhår. Enheden har ofte justerbare piger eller tilbehør, så du selv kan indstille klippelængden. Panasonic har et bredt udvalg af hårklippemaskiner, der hjælper dig med at opnå det ønskede resultat. Godt at vide; hårklippemaskinen er god værdi for pengene, behagelig at holde i hånden og meget brugervenlig.

En populær hårklipper er Panasonic ER-DGP82 Tondeuse, som er velegnet til både finkæmning og helhårsklipning. Den indbyggede Constant Control sikrer en ensartet klippeydelse uanset hårets tæthed.

Panasonic ER1512 Clipper er også et eftertragtet produkt. Er du på udkig efter en topklasse klippemaskine med alle tænkelige funktioner? Så er du med denne model på rette sted! Modellen oplades hurtigt og har slidstærke blade, så du kan få mange års barberingsglæde.

Panasonic trimmer

En trimmer er velegnet til trimning af ansigtshår og fjerner små hårstykker. En trimmer er f.eks. perfekt til at trimme skæg eller overskæg. En Panasonic-trimmer er af høj kvalitet og er rar at bruge.

En trimmer, der er meget solgt, er Panasonic ER-GP21 Trimmer. Denne letvægtstrimmer har en skærelængde på kun 0,3 mm og er ikke længere end 15 cm, hvilket gør det endnu nemmere at barbere langs ører og hals!

Leder du efter en trimmer, der giver dig mulighed for at udføre ægte præcisionsarbejde? Så er Panasonic eRazor ER-RZ10 noget for dig! Med denne genopladelige trimmer kan du trimme skægget meget præcist. Denne model er også nem at rengøre og har et sikkerhedsblad med afgrundssikring for at forhindre hudirritation.

Panasonic skærehoved

Skal skærehovedet på din klipper eller trimmer udskiftes? Det er ikke noget problem! Du kan hurtigt og nemt udskifte det med et nyt Panasonic-skærehoved, så du igen kan nyde et smukt glatbarberet ansigt. Når du bestiller et skærehoved, skal du sikre dig, at det passer til din model af klipper eller trimmer.

 

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er forskellen mellem trimmer og klippemaskine?

En trimmer bruges til detaljeret arbejde, f.eks. til at trimme bakkenbarter, overskæg eller skæg. En klipper er til store opgaver som barbering af hoved- og skæghår.

Kan skærehovedet på en Panasonic klipper eller trimmer udskiftes?

Ja, skærehovedet på en klipper eller trimmer kan normalt udskiftes. Panasonic tilbyder forskellige typer af skærehoveder.

at ansøge

ny hos salontotal.dk

glemt din adgangskode?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Du modtager den en gang om ugen og er opdateret om de nyeste produkter, rabatkoder og tip & tricks. Og det allerbedste? 15 kr rabat, når du tilmelder dig!

Glemt din adgangskode?

Indtast din e-mail-adresse nedenfor. Vi sender dig derefter en ny adgangskode.