gratis forsendelse fra 265 kr bestilt før 22:00, sendes i dag! kundeanmeldelse 4.1/5

Tørshampoo

Tørshampoo er løsningen, når dit hår hurtigt bliver fedtet, men du ikke har lyst til at vaske det hver gang. Tørshampoo er også løsningen på stressede morgener, der ikke går som planlagt. En god tørshampoo er et uundværligt produkt i dit badeværelse i dag. Vi hjælper dig gerne med at finde den bedste tørshampoo.

Sortering

Pr. Side
Hårtype
  • se alt
  • se mindre
Udvalgte
Problemer med hovedbunden
Problemer med håret
Ingredienser
Kategori
  • se alt
  • se mindre
Pris
  • se alt
  • se mindre
Brand
  • se alt
  • se mindre

En tørshampoo

En tørshampoo er et plejeprodukt, som du bruger til at udskyde hårvasken i et stykke tid. Det sikrer, at olien absorberes fra håret, så dit hår bliver friskere igen. Næsten alle tørshampooer giver også dit hår et volumenboost. Virkelig et uundværligt hårprodukt, når du har bare lidt mindre tid.

Den bedste tørshampoo

Den bedste tørshampoo er forskellig for alle. Er du på udkig efter et produkt til alle hårtyper eller kun til farvet hår? Pulver eller spray i pulverform? Alle tørshampooer har det samme formål: at absorbere olie fra håret og sørge for, at du kan udsætte vask en dag mere. En pulvervariant er Maria Nila Cleansing Powder. Generelt er en spray stadig hurtigere valgt, som f.eks. vores andenpladser: Wella Professionals EIMI Dry Me, Schwarzkopf Professional OSIS Refresh Dust og Kérastase Fresh Affair Dry Shampoo.

Sådan bruger du tørshampoo

Hvordan man bruger tørshampoo, dette er et ofte stillet spørgsmål. Derfor bruges den ofte på den forkerte måde. Du bør altid ryste produktet før brug og kun anvende det på hårrødderne. Du sprøjter en lille mængde på her med en afstand på ca. 20 cm. Del håret op i små sektioner, så produktet kan virke godt overalt. Det er vigtigt at lade produktet gøre sit arbejde først for at absorbere overskydende olie fra håret. Lad det gerne trække ind i et par minutter, før du masserer det ind i hovedbunden. Hvis du gør det for hurtigt, vil produktet desværre ikke have været i stand til at absorbere al olien. En tørshampoo giver også din frisure øjeblikkelig volumen. Du skal bare ikke bruge det for meget i træk, da det kan få dine hårsække til at blive tilstoppet og din hovedbund til at komme i ubalance.

Tip: Ved du, at du har lidt tid næste dag, men virkelig skal vaske dit hår, fordi det er ret fedtet? Spray derefter din tørshampoo på dit hår, inden du går i seng. Det skyldes, at mens du sover, har produktet al den tid, det har brug for til at absorbere olien. Om morgenen skal du bare køre dine hænder gennem håret, og så er du færdig. Så du kan blive i sengen lidt længere, men stadig gå dagen i møde med friskt hår.

Læs produktvejledningen omhyggeligt før brug, da den kan variere fra produkt til produkt.

at ansøge

ny hos salontotal.dk

glemt din adgangskode?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Du modtager den en gang om ugen og er opdateret om de nyeste produkter, rabatkoder og tip & tricks. Og det allerbedste? 15 kr rabat, når du tilmelder dig!

Glemt din adgangskode?

Indtast din e-mail-adresse nedenfor. Vi sender dig derefter en ny adgangskode.