gratis forsendelse fra 265 kr bestilt før 22:00, sendes i dag! kundeanmeldelse 4.1/5

Sæt til negle

Et neglesæt er en praktisk måde at købe alt det, du har brug for til at pleje eller male dine negle på, i én pakke. Gelenegle, akrylnegle, neglepleje: Det er udtryk, der bliver mere og mere almindelige, når det drejer sig om professionel neglepleje. Gelenegle og akrylnegle er to populære metoder til at forlænge eller male negle, mens neglepleje sikrer sunde og velplejede negle. Et neglesæt indeholder alt, hvad du behøver for at yde professionel neglepleje derhjemme.

Sortering

Pr. Side
Kategori
Pris
  • se alt
  • se mindre
Brand

Typer af neglesæt

Med et neglesæt kan du eksperimentere med forskellige negledesigns og farver, så du altid er opdateret med de nyeste negletrends. Det giver dig mulighed for at føle dig unik og trendy, og det er perfekt til enhver lejlighed. Også praktisk, når du f.eks. er på ferie! Oplev alle typer og varianter af neglesæt på Salontotal.dk!

Gel negle

Gelenegle er et populært valg blandt kvinder, der ønsker robuste og skinnende negle. Gelenegle er lavet af en særlig type gel, der hærder under UV-lys. Gelen påføres neglene, hvorefter de hærdes under UV-lys. Gelen giver neglene en naturlig glans og holder neglene faste og stærke. Med et gel neglesæt får du en base, en farve, en topcoat og UV-lys i én pakke.

Akrylnegle

Akrylnegle er en populær mulighed for negleforlængelse. Disse negle er lavet af en blanding af pulver og væske, som påføres neglene og hærder. Akrylnegle er fastere end gelenegle og giver neglene et mere fyldigt udseende. Også til dette sælger vi på Salontotal.dk smukke varianter af et negle-startkit, som du kan bruge til at øve dig hjemme.

Neglepleje

Udover gelenegle og akrylnegle er neglepleje også vigtig for sunde og velplejede negle. Neglepleje omfatter fjernelse af overskydende hud omkring neglene, klipning og filning af neglene samt påføring af en plejende olie eller creme. Oplev f.eks. den NailPerfect Magical Nail Healing Kit.

Fordele neglesæt

Et neglesæt indeholder alt, hvad du har brug for til professionel neglepleje derhjemme. Det sparer dig tid og penge, fordi du ikke længere behøver at tage til salonen for at få en manicure eller pedicure. Desuden kan du udføre neglepleje i dit eget tempo og på din egen tid, uden at være afhængig af salonens åbningstider. Som følge heraf kan du altid have velplejede og velplejede negle.

 

at ansøge

ny hos salontotal.dk

glemt din adgangskode?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Du modtager den en gang om ugen og er opdateret om de nyeste produkter, rabatkoder og tip & tricks. Og det allerbedste? 15 kr rabat, når du tilmelder dig!

Glemt din adgangskode?

Indtast din e-mail-adresse nedenfor. Vi sender dig derefter en ny adgangskode.