gratis forsendelse fra 300 kr bestilt før 22:00, sendes i dag! kundeanmeldelse 4.1/5

Framar

Med Framar-produkter i vores sortiment kan alle, der ønsker at farve deres hår, komme til os. Vi tilbyder således folier, rengøringsservietter og frisørkåber fra dette mærke. I 1978 startede mærket som en lille virksomhed i Canada. I dag er Framar kendt verden over, og stylister i mere end 100 lande rundt om i verden kan blive betjent med de fine produkter fra brandets sortiment. Ønsker du at give dit hår en ny farve, rette op på udgroningen eller tilføje smukke highlights? Så besøg Salontotal.dk for at købe Framars produkter, der kan hjælpe dig med at farve dit hår. Læs mere >>

Sortering

Pr. Side
Kategori
  • se alt
  • se mindre
Pris
  • se alt
  • se mindre

Framars oprindelse

Framar er et frisørmærke, der har specialiseret sig i produkter, der hjælper dig med at farve hår. Under et kursus i hårfarvning stødte Framars grundlæggere Frank og Maria på folier, der bruges til hårfarvning. Ved hjælp af disse kom Frank og Maria selv på ideen om at bruge foreskårne folier, når de satte highlights. Det fungerede så godt, at de valgte at starte produktionen i skærefolier. Herefter kunne folierne også anvendes af mange andre frisører, når de farvede hår.

Framar produkter

Mærket kan genkendes på det regnbuefarvede logo på den sorte emballage. Produkterne er også kendt for deres fine værktøj med trendy farver og prints. For eksempel fås farvebørsterne i Framar Big Daddy Brush Set i sort, lilla og pink. De tilbyder også forskellige klip, f.eks. Super Sectioners Pink. På Salontotal.dk har vi alle disse produkter fra Framar i vores sortiment.

Bestil fra Salontotal.dk

Hvis du er blevet lige så begejstret for Framar som vi er, kan du købe produkterne med mange fordele på Salontotal.dk. Mange andre er gået foran dig, da vi nu scorer 9,4 i kundeanmeldelser. Din bestilling leveres gratis fra 35 €. Hvis du har spørgsmål om produkter eller andre spørgsmål, bedes du kontakte vores kundeservice. De er tilgængelige mandag til fredag fra kl. 9.00 til 21.00 og lørdag fra kl. 10.00 til 16.00.

at ansøge

ny hos salontotal.dk

glemt din adgangskode?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Du modtager den en gang om ugen og er opdateret om de nyeste produkter, rabatkoder og tip & tricks. Og det allerbedste? 15 kr rabat, når du tilmelder dig!

Glemt din adgangskode?

Indtast din e-mail-adresse nedenfor. Vi sender dig derefter en ny adgangskode.