gratis forsendelse fra 265 kr bestilt før 22:00, sendes i dag! kundeanmeldelse 4.1/5

Unite hårprodukter

Unite hårprodukter tilbyder den rette pleje til en række forskellige hårbehov. Uanset om du har krøllet, blondt eller slapt hår, finder du den bedste produktlinje til dig i sortimentet. Unite hårprodukter er beriget med de bedste ingredienser, så dit hår er velplejet. Oplev Unite-hårprodukterne hos Salontopper, og plej dit hår, når det er bedst. Læs mere >> Unite

 

Sortering

Pr. Side
Unite
  • se alt
  • se mindre
Hårtype
Udvalgte
Problemer med håret
Ingredienser
Gave-type
Kategori
  • se alt
  • se mindre
Pris
  • se alt
  • se mindre

Grooming med Unite-hårprodukter

Unite hårprodukter er specielt skabt til folk, der leder efter en hel hårplejeserie. Unite har en omfattende serie, der omfatter shampoo, balsam og hårmasker. Disse produkter er lavet til at nære og fugte dit hår. Med ingredienser som bivoks, arganolie og sheasmør hjælper Unites hårplejeprodukter med at holde dit hår sundt og skinnende.

Forskellige produktlinjer

For at imødekomme så mange hårbehov som muligt har brandet flere produktlinjer. For eksempel tilbyder Unite en særlig produktlinje til folk med krøller. Med denne serie får krøllerne nok fugt, så de ikke kruser. Blonda-produkterne sikrer, at farverne i blondt hår neutraliseres. For et ægte hårboost er Unite Boosta-produkterne perfekte. De plejer og styrker dit hår.

Om Unite

I hårpleje- og stylingbranchen er Unites hårprodukter uundværlige. Med forskellige plejende produkter tilbyder Unite løsninger til enhver hårtype. Fra stylingprodukter til hårpleje er brandets sortiment mangfoldigt og af fremragende kvalitet. Unite adskiller sig fra andre ved at være opmærksom på bæredygtighed. Desuden undgår brandet dyreforsøg. I mellemtiden er Unite meget værdsat af professionelle hårstylister såvel som hjemmefrisører. Ved at vælge Unite kan du nyde sundt, skinnende hår og yde et bevidst bidrag til en bedre verden.

Bestil Unite hårprodukter fra Salontotal.dk

Med Unites hårprodukter kan du passe godt på dit hår. Serien omfatter shampoo og balsam samt stylingcreme og -olie. Har du lyst til at bruge produkterne? Så bestil dem med fordel på Salontotal.dk. Har du et spørgsmål? Vores kundeservice vil med glæde hjælpe dig!

at ansøge

ny hos salontotal.dk

glemt din adgangskode?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Du modtager den en gang om ugen og er opdateret om de nyeste produkter, rabatkoder og tip & tricks. Og det allerbedste? 15 kr rabat, når du tilmelder dig!

Glemt din adgangskode?

Indtast din e-mail-adresse nedenfor. Vi sender dig derefter en ny adgangskode.